SZTÁRDZSÚSZ

Felismerhetetlenné műttette magát a magyar színésznő - Fotó

Szexbombaként robbant be a köztudatba Labancz Lilla, amikor 19 évesen dögös pompomlányként feltûnt a mozivásznon. Friss fotóin azonban rá sem ismerünk! Ám nem ő az egyetlen hazai celeb, aki néhány év alatt döbbenetes átalakuláson ment keresztül.
  • Szerző: Doris

Megszokhattuk, hogy a felkapott celeblányok naponta annyi fotót posztolnak ki magukról, hogy mellszelfijeik segítségével kosárméretük természetesnek semmiképp sem nevezhető növekedését is nyomon követhetjük. Arra azonban talán nem is emlékszünk, hogy néztek ki régen, természetes tökéletlenségükben, tinikori bájjal pózolva, egy retus- és filtermentes világban.

A %% összegyűjtötte azokat a sztárokat, akik szinte megmagyarázhatatlan átalakuláson mentek keresztül, és ehhez vélhetően jó mélyen a zsebükbe is kellett nyúlniuk. Hogy kinek mennyire áll jól a sebészkés, azt mindenki döntse el maga!

Labancz Lilla 19 éves tiniként pasik ezreit vette le a lábáról az Álom.Net című mozi pompomlányaként. Ugye mindenkinek beugrik a szemrevaló szexbomba?

Majd rábukkantunk a mostanában teljesen eltűnt egykori sztár legfrissebb fotójára és alaposan rácsodálkoztunk Lilla egyedien összerakott arcszerkezetére!

Nem ő azonban az egyetlen, aki néhány év alatt teljesen új külsőt szabadott magának! Emlékeztek, hogy nézett ki Zimány Linda, amikor Britney Spears hasonmásaként berobbant a köztudatba? Mutatjuk!

 

Most pedig ezzel a külsővel hódít az Amerikában is szerencsét próbált glammodell. Nem csoda, ha az a hír járja róla, hogy milliókat költött plasztikára!

 

Koszonom a LuxOptik luxus napszemüvegek és &

Posted by Zimány Linda Fan Club on 2015. július 24.

Ebből az illusztris társaságból igazi vétek lenne kihagyni az egyik legkedveltebb hazai playmate-cicából lett dekoltázs Dj-t, Voksán Virágot sem, akinek régi fotóján még egész sok köze van a természetességhez.

Mára azonban már keresve se találunk arcában olyan vonást, amit ne profi sebész faragott volna.

 

Slovakia - Club Infinity - ARE U READY for tonight?Szlovákia - Club Infinity - KÉSZEN ÁLLTOK A MA ESTÉRE?Dress / Ruha: MY77

Posted by Virag Voksan - Dj Flower on 2015. június 5.

Zárjuk a sort egy szintén extrém példával, Keleti Györgyivel. Az ex-modell ugyanis szintén azok közé tartozik, akik a felismerhetetlenségig átalakultak az elmúlt években. Ezt a fotót még 2011-ben lőtte magáról az egykori honvédelmi miniszter lánya.

 

az én szemem zöld...

Posted by Keleti Györgyi on 2011. április 26.

Itt pedig Györgyi legújabb kiadása látható.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?