SZTÁRDZSÚSZ

Fél a koronavírustól Oszvald Marika, védőmaszkkal vág neki a Bamakónak

A színésznő pénteken vág neki élete egyik legnagyobb kalandjának, a Budapest-Bamako ralinak. Bár szigorú orvosi vizsgálatokon esett át és zöld utat kapott az doktorától, de egy dologgal nem számolt: ez pedig a koronavírus, ami megállíthatatlanul terjed világszerte. Marika nem tagadja, nagyon fél, ezért megtette a szükséges óvintézkedéseket.
  • Szerző: Doris

Szájmaszk viselését ajánlják a szakemberek a kínai koronavírus ellen. A szerdai számában számolt be arról, hogy a pánik miatt sokan százával veszik a maszkot, így az szinte minden patikában hiánycikké vált. Oszvald Marikának óriási szerencséje volt, hogy még be tudott szerezni 15-öt mielőtt nekivágna az életveszélyes Budapest-Bamako ralinak. Anélkül ugyanis nem mer elindulni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Nagyon félek a vírustól, főleg azért, mert repülővel is fogok utazni, így úgy érzem, hatványozottan veszélyben vagyok. Tizenöt maszkkal vágok neki a ralinak és remélem, hogy minden rendben lesz. Hallottam, hogy minden állomáson orvosi ellenőrzésen fogunk átesni. Ezt leszámítva persze nagyon várom, hogy autóba pattanjak. Úgy vagyok vele, hogy ha mégis valami baj lesz, akkor felülök egy gépre és hazajövök” – kezdte a -nak az Operettszínház sztárja.

Fotó: Sulyok László

Marikának azonban nem csak a koronavírustól kell tartania. Ha érdekel, milyen veszély leselkedik még a 67 éves színésznőre, keresd a csütörtöki lapszámát, amiből az is kiderül, milyen ételeket visz magával Marika a nagy kalandra!

És ezeket olvastad már?