SZTÁRDZSÚSZ

Ezzel a dögös magyar énekesnővel hozták hírbe Vastag Csabát

A népszerű énekes nemrég szakított a barátnőjével. Több mint öt évig alkottak egy párt.
  • Szerző: BDF

Meglepő pletyka tartja lázban Vastag Csaba rajongóit! Azt beszélik, új nő van az életében. Mint ismeretes, decemberben derült fény a titokra, miszerint több mint öt év után véget ért Csaba és Görgényi Fruzsina kapcsolata. Bár az ex-szerelmesek azt állították, hogy nincs harmadik, hamar ennek az ellenkezője kelt szárnyra a rajongóik körében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Azt beszélik, hogy a sármos énekes nincs egyedül, és a nála 17 évvel fiatalabb Tóth Andi csavarta el a fejét, akivel a követők szerint a Sztárban Sztár alatt kerülhettek közel egymáshoz. A pikáns pletykaáradat Fruzsina egyik instagramos bejegyzése alatt egyre csak dagad. Feltűnt ugyanis a rajongóknak, hogy nemrégiben a 21 éves énekesnőt hasonlóan dögös szettben, fekete latexben fotózták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

„Tóth Andival nem könnyű felvenni a versenyt. Állandóan Csabával valami közös projekten van. Sőt, mindenhol azt olvasni, hogy együtt vannak” – fogalmazta meg véleményét az egyik követő.

Nos, nagy valószínűséggel Andi és Csaba kapcsolata csupán a képzelet szüleménye, és ami köztük van, nem több szimpla baráti viszonynál. Az énekes is elmondta már, hogy most egyedüllétre van szüksége.

Fotó: Instagram

 

És ezeket olvastad már?