SZTÁRDZSÚSZ

Ezt hogy gondolta? Ugyanazt a klipet két számhoz is kiadta Jolly

Jolly a volt feleségével és új szerelmével is ugyanolyan klipet forgatott, csak a főszereplők különböznek.
  • Szerző: Ripost

Gyakorlatilag lemásolta a négy évvel ezelőtti szerelmes klipjét Jolly. A különbség csak annyi, hogy volt felesége, Suzy helyett barátnője, Barbara van az oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Pár nappal ezelőtt mutatta be vadonatúj klipjét a zenész Adj helyet a szívedben címmel. A kisfilmben Jolly a természet lágy ölén énekel a szerelmének, Barbarának – aki az utóbbi időben állandó főszereplője a klipjeinek -, majd egy hotelszobában is együtt látni őket. A főszereplő hölgy egy ágyon fekszik, körülötte rózsaszirmok mindenütt.

Aki látott már Jolly-klipet, annak ez a szállodaszobában forgatott jelenet biztosan ismerősnek tűnik. Mintha találkoztunk volna már pont ilyen jelenettel nála.

Jolly és Suzy 2015 nyarán töltötte fel a Youtube-ra a Gyere, ölelj most át című daluk klipjét. Abban pedig megszólalásig ugyanaz a koreográfia: természet, szállodaszoba, rózsaszirmok. Az egyetlen különbség a nő.

Úgy tudni, Suzynak nem esett jól, hogy volt férje új klipjében olyan körülményeket teremt az új szerelmének, amivel neki is kedveskedett annak idején. A Bors az énekest és az énekesnőt is kereste, de egyikük sem akart nyilatkozni.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?