SZTÁRDZSÚSZ

Ezért tartották bent a kórházban a magyar mulatóskirály kisbabáját

Több vizsgálaton is átesett a május 2-án született csöppség.
  • Szerző: Doris

Óriási az öröm Kis Grófo családjában. Az énekes hétfő délután végre hazavihette a kórházból május 2-án született kislányát, Tündét. Erre eredetileg már vasárnap sor került volna, de az orvosok javaslatára a kislány és anyukája még egy estét a kórházban töltöttek.

Madarat lehetne fogatni Kis Grófóval, a bulibáró családja ugyanis két kisfiú után egy kislánnyal bővült. Tünde csütörtök este született meg, nyolc nappal a kiírt dátum előtt. Bár Grófo kedvese eredetileg ragaszkodott a természetes szüléshez, a bébi végül császármetszéssel jött a világra. Talán ezért lehetett, hogy az orvosok csak hétfőn engedték haza őket a kórházból. Addig több vizsgálatot is elvégeztek rajta, de szerencsére mindent rendben találtak.

"A kicsi besárgult a születése után, de az orvosok megnyugtattak minket, azt mondták, ez nagyon gyakori, nincs miért aggódnunk. Eredetileg már vasárnap hazajöttünk volna, de még szükség volt néhány kivizsgálásra, például hasi ultrahangra. Szerencsére mindent rendben találtak az orvosok" - kezdte a %%-nak Grófo, aki épp úton volt hazafelé a kórházból, amikor elértük telefonon.

Hogy mit mondott még a gyereknevelésről Grófo, azt megtudhatod a %% szerdai lapszámából!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?