SZTÁRDZSÚSZ

Ezért nem akarja megnyerni a Sztárban sztárt Muri Enikő

A vasárnapi duettprodukcióját Veréb Tamással imádta a közönség és a zsûri is.
  • Szerző: Buster

Muri Enikő és Veréb Tamás összehozták a Sztárban sztár idei szériájának egyik nagy pillanatát vasárnap este, Celine Dion és Andrea Bocelli kettőseként. Az énekesnővel az adás után beszélgetettünk.

Elhittem, hogy Bocellivel énekelek

"Az az igazság, hogy mindketten nagyon szerettük ezt a dalt, de ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen aki megírta, nagyon odarakta. Tomi gyakorlatilag egy az egyben levette Bocelli hangját, mozdulatait és talán kicsit a lényét is, mert nekem megvolt az élmény, hogy Muri Enikőként vele énekelek.

Én igyekeztem Celine-nek lenni, és kétségtelen, hogy Tamás nagyon megtalálta magát a karakterében.

Szóval, hihetetlen élmény volt a próbafolyamat és az élő show is, amelyben a közönségtől és a zsűritől is megkaptuk az elismerést. Egyszerűen büszke vagyok rá, hogy énekelhettem egy ilyen képességű sráccal”- mondta a %%- nak Enikő a vasárnapi show után a TV2 stúdiójában.

Nem a győzelemről szól

"Egyébként ezen a héten jutott eszembe először, hogy tulajdonképpen ez egy verseny. Nem azért, mert meg akartam nyerni, inkább csak átsuhant rajtam ma, amikor befejeztük Tomival a duettet, de érdekes, nem jött a nyerni szeretnék érzés, mint anno, amikor éppen Kocsis Tibi lett a befutó előttem.

Ez itt most egy játék, bár ha visszagondolok, az is egy nagy játék volt, hiszen végeredményben mindketten, sőt többen is nyertünk.

Persze tét most is van, hiszen a Sztárban sztár győztese egymillió forintot adhat egy választott alapítványnak. Ennek ellenére nem tekintek senkire vetélytársként, hiszen bárki nyer is, jó helyre kerül majd a pénz, ebben biztos vagyok"- mosolygott az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?