SZTÁRDZSÚSZ

Ez a gyönyörű szépségkirálynő csavarta el Varga Viktor fejét

Egyiptomi szépségkirálynő babonázta meg Varga Viktort.
  • Szerző: Angie

Varga Viktor nem esik könnyen szerelembe. Ezt bizonyítja az is, hogy mióta külön váltak útjaik Cinthya Dictátorral, egyetlen felvállalt kapcsolata sem volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az elmúlt két évben nem csinált mást, csak alkotott: zenélt, szobrokat faragott, megtanult repülőt vezetni és új élményeket gyűjtött. Az egyik legszebb élményét az elmúlt hetekben élte át, amikor Egyiptomba utazott. Viktor abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a világ legszebb női között léphetett színpadra, a Top Model of the Wold versenyen, ahol nem csak énekelt, de videoklipet is forgatott.

Fotó: Miss Intercontinental

A megtudta, a munkán túl, olyan élményben volt része, amit hazatérése után is időbe telt feldolgoznia. Az egyik stábtag lapunknak elárulta, Viktor szinte percek alatt beleszeretett a 2019-es egyiptomi Miss Intercontinental győztesébe, Menna Abazába.

Miss Egypt. (Brightest Mind) @monmon.abaza . .

„Meglátták egymást Mennával és azonnal izzott közöttük a levegő. Egyből megértették egymást, amikor rákérdeztem, mi történik, nem győzött áradozni. Viktor szerint ez a lány nemcsak szép, olyan intellektuális szépség, akivel nem találkozik bárhol és bármikor az ember” – kezdte a stábtag, majd még több izgalmas részletet árult el Viktor kalandjáról.

„A szépségkirálynőt három testőr kísérte. Muszlim vallása miatt sem nézték jó szemmel, hogy férfitársaságban időzött, de Viktornak ettől csak jobban tetszett. Azt mondta, egy igazi lázadó, olyan, mint ő férfiban itthon. Végül megoldották, sikerült néhány lopott órát eltölteniük együtt. Ez az idő pedig bőven elég volt ahhoz, hogy Viktor beleszeressen” – tudtuk meg az énekes barátjától, aki szerint az extravagáns zenész egy valódi érzelmi hullámvasúton vett részt az elmúlt néhány hétben.

Ha szeretnél még több részletet megtudni, olvasd el a hétfői lapszámát!

És ezeket olvastad már?