SZTÁRDZSÚSZ

Exkluzív fotók: Szétszedték a házat a nézők Majka és Curtis koncertjén

A Ripost ott volt a két rapper kibékülése utáni első fellépésen!
  • Szerző: Doris

Vastapssal és üdvrivalgással jutalmazta a közönség Curtist, aki tavaly nyári botrányos szakításuk után először lépett fel Majkával Tatabányán.

Igaz, a duó vasárnap este a Sztárban Sztár leszek!-ben már előadott egy számot, de a közönség reakcióját csak most lehetett igazán látni. A közel másfél éves kihagyás egyáltalán nem érződött az újpesti rapperen, elképesztő energiával csinálta végig a kétórás show-t.

Majka tavaly nyáron a Szegedi Ifjúsági Napok fellépésén nyilvánosan jelentette be, hogy többet nem dolgozik együtt Curtisszel, mivel az újpesti rapper a drogot választotta a barátságuk helyett. Azóta viszont nagyot fordult a világ!

Curtis elvonóra ment, megnősült és megszületett első gyermeke. Teljesen kicserélték, Majka ezért úgy döntött, ad neki még egy esélyt. Az első közös nagykoncertre hétfő este került sor Tatabányán a 100 Tagú Cigányzenekar közreműködésével. A ott volt a Komárom-Esztergom megyei városban, hogy megnézzük, hogyan sikerül Curtis visszatérése. Nos, elmondhatjuk, hogy óriási volt a siker! A sportcsarnok már fél órával a kezdés előtt csordultig megtelt nézőkkel, a jegyek már hetekkel a koncert előtt elfogytak.

Fotó: Markovics Gábor

„Nagyon örülök, hogy újra összeálltak a srácok. Mindenképp jöttem volna a koncertre, de így az igazi, hogy Curtist is újra láthatjuk” – mondta a -nak Andi, aki a szüleivel jött el a koncertre. Véleményét több rajongó is osztotta, Curtis pedig rá is szolgált a megelőlegezett bizalomra. Igaz, a koncert végül este 7 helyett 8 órakor kezdődött, a fiúk már az első dallal megalapozták a hangulatot. Ráadásul az Újpest című dal is felcsendült, amire a két rapper összeveszése óta egyszer sem volt példa.

„Nem volt könnyű, de újra itt vagyunk. A kezdést egy órával el kellett tolnunk, hogy ideérjünk, de sikerült. Nagyon furcsa az olyan koncert, amin ül a közönség, de Attikával mindent megteszünk, hogy hamarosan felpattanjatok” – üzente a közönségnek Majka, aki múlt hét vasárnap, a Sztárban Sztár leszek! élőshow-jában azt is elmondta, valójában soha nem volt olyan rosszban Curtisszel, amennyire tűnt, ráadásul öregszenek is, így könnyebben elásták a csatabárdot.

Ez hétfő este is látszódott, hiszen a két rapper többször is megölelte egymást, egyáltalán nem látszott rajtuk, hogy valaha is feszültség lett volna köztük. A közönség sem maradt sokáig ülve, felállva buliztak a páros legismertebb dalaira. Curtis arcán is látszott, milyen sokat jelent neki, hogy újra régi barátjával léphet fel, telt ház előtt. A fellépés egyik legmeghatóbb pillanata kétségkívül az volt, amikor Curtis a közönség közé is lement és együtt táncolt a rajongókkal, akik átkarolták és megölelték őt.

A koncert után megkerestük Curtist, ha érdekel, mit mondott, keresd a szerdai lapszámát!

 

 

 

 

És ezeket olvastad már?