SZTÁRDZSÚSZ

Élő adásban, új szerelmével tálalt ki megromlott házasságáról Young G!

A rapper hónapok óta külön él a feleségétől, miután egy csinos modell személyében talált rá az új szerelem. A szakítás részleteiről a FEM3 Caféban mesélt őszintén.
  • Szerző: Ripost

Nyolc hónapja már, hogy teljesen megromlott Young G, avagy Rácz Béci házassága! A rapper akkor elköltözött feleségétől, Adrienntől, és rögtön össze is bútorozott új barátnőjével, Norinával.

A rapper és a modell nemrégiben a FEM3 Caféban beszélt az újra megtalált boldogságról és arról, hogyan viseli Béci kislánya a szülei válását. 

Napsugár még csak ötéves, ezért a szerelmesek ügyelnek arra, hogy a jelenlétében fizikailag ne érintkezzenek egymással.

"A gyereket semmiképpen nem akarjuk felzaklatni. Ha Napsugár velünk van, akkor egymás kezét sem fogjuk meg, puszit sem adunk a másiknak" - mondta el Béci, aki arra is kitért, mennyire nehéz békességben elválni a feleségétől.

"Éveken át próbálkoztam, hogy megjavítsam a megromlott párkapcsolatunkat, sokszor és sokféle módon. Ez a próbálkozásom mindig kudarcba fulladt, sokat voltam lelkileg padlón emiatt. Mostanában pedig főleg rosszul érzem magam, mert a gyereknek nem tudom ugyanazt adni, mint korábban. Próbálom, de a másik fél nem olyan mértékben partner ebben, mint kellene" - fogalmazott a rapper, aki bízik benne, hogy volt kedvese is félre tudja majd tenni a sértettségét.

Norina elfogadta, hogy szerelmének örökre a kislánya lesz a legfontosabb, de mivel ő is szereti Napsugárt, ezért elfogadja a helyzetet és nem akadályozza őket a kapcsolattartásban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?