SZTÁRDZSÚSZ

Drámai titokra derült fény: Hujber gyerekeit megviseli a válás

Hujber felesége, Cynthia különleges fotót töltött fel az Instagram-oldalára. A képen kislányuk rajza látható. A hároméves Noa alkotása a Ripost által megkérdezett szakember szerint sok mindenről árulkodik. Egyebek között arról, hogy mennyire hiányzik neki az édesapja.
  • Szerző: BDF

Mint arról a korábban beszámolt, Hujber Ferenc feleségének, Cynthiának elege lett a botrányokból, végleg lezárta tizenhárom éven át tartó viharos házasságát, kirakta a színész szűrét.

Sőt, nemrégiben a Facebook-oldalán is egyedülállóra változtatta családi állapotát, így adta mindenki tudtára: nem tűr tovább, eljött az ideje, hogy új életet kezdjen. Ez mind szép és jó, de a helyzet továbbra sem egyszerű, leginkább azért, mert két közös gyereket is nevelnek. Egy válás pedig minden gyerek életében hatalmas trauma. A szülők csatájának így alighanem a hétéves Noel és a hároméves Noa a legnagyobb vesztesei.

Erről árulkodik az a kép is, amit Cynthia minap az Instagram-oldalára töltött fel. A gyerekrajzot hároméves kislánya készítette. A %% megkeresett egy szakembert, hogy megtudjuk, vajon mi játszódhat le Noa lelkében. Bár a neve elhallgatását kérő gyerekpszichológus szerint a gyermek teljes elemzéséhez több rajz összehasonlítása szükséges, a fent említett fotó mégis sok mindenről árulkodik.

„A legtöbb tanácsadáson jó, ha a gyerek személyesen is jelen van, így meg lehet kérni arra, hogy rajzolja le a családját, a barátait, a környezetét, amelyből sokkal mélyebb képet lehet kapni” – kezdte lapunknak a szakember, aki szerint a színeknek minden esetben fontos jelentésük van a gyermekábrázolásokban.

A szakember részletes elemzését  a rajzról elolvashatod a %% napilap szerdai számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?