SZTÁRDZSÚSZ

Döbbenetes fejlemény Győzikéék autóbalesetének ügyében

Gáspár Győző kiborult, lelkileg teljesen összeomlott. Szerdára virradóra súlyos autóbalesetet szenvedett a család.
  • Szerző:

Szerdára virradó éjjel súlyos autóbaleset szenvedett Gáspár Győző és családja. A showman felesége, Bea asszony és kisebbik lányuk, Virág utazott az autóban, amikor balesetet szenvedtek a 21-es úton, Tar és Mátraverebély között.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gáspár Bea és Gáspár Győző

Hivatalosan eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a két személygépkocsi a négysávos főút Salgótarján felé vezető oldalán, ám a híresztelések szerint a piros Suzuki vezetője öngyilkosságot akarat elkövetni. Szerencsére Gáspárék nem sérültek meg, de Győző még a sokk hatása alatt volt, amikor megkerestük.

„Mit mondjak, hogy majdnem meghaltunk? Nem értem, hogy történhetett ez meg. Bea vezetett, én ültem mellette és hátul Virág utazott, amikor egy pillanat alatt belénk vágódott a piros autó. Csak a csodának és a nagyon biztonságos autónknak köszönhetjük, hogy nem maradtunk ott. Még most is az jár a fejemben, hogy ha meghalunk, Evelin árván marad” – mondta kétségbeesve Gáspár Győző, aki szintén úgy hallotta, hogy a sofőr végezni akart magával. A családapa ettől még nagyobb drámának éli meg a balesetet.

Ha szeretnél még több részletet megtudni, olvasd el a csütörtöki lapszámában!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?