SZTÁRDZSÚSZ

Minden részletet elárult Dér Heni, ez történt a szülőszobán

Dér Heni több mint egy héttel a kiírt időpont után hozta világra elsőszülött kisfiát, Bendegúzt. Az újdonsült édesanya a szülőszobán történtekről beszélt.
  • Szerző: szbd

A rendhagyóan hosszú várandósságnak rendkívül gyors szülés vetett véget. Dér Heni és kedvese, Gergő kisbabájuk születéséről, a mámoros első napokról beszéltek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az újdonsült édesanya elmondta, hogy az utolsó időszakban már kétnaponta jártak ultrahangra, de sosem gyűlt meg a bajuk a forgalommal. A szülés napján azonban máshogyan alakult, végül rendőri segítséggel jutottak be időben a kórházba. Aztán a szülőszobában felpörögtek az események.

Dér Heni kisbabája születéséről beszélt

Dér Heni kisbabája születéséről beszélt (Fotó: Ripost)

„Jöttek a fájások, vergődtem, Gergő pedig egy hős volt mellettem. Beöltözött, bejött velem, és pontosan tudta, hogyan kell támogatnia engem: a lelkével. Arra figyeltem, hogy túléljem a következő fájást – szó szerint. Tudtam, hogy ez ilyen lesz, és csak az lebegett a szemem előtt, hogy nemsokára a kezemben tarthatom a fiam. Természetes módon szültem. Sejthető volt, hogy nem lesz kicsi baba, mert bő egy héttel túlhordtam. Gátvédelemmel készültünk. Kaptam oxitocint, ami még durvábbá tette a fájásokat, de segített, mert bár úgy éreztem, hogy szakadok, repedek, azt is pontosan tudtam, ha nyomnom kell. (…) A kórházba érkezésünk után három órával megszületett Bendegúz. Majdnem 3800 gramm, 54 centi” – mondta a Story magazinnak Heni. A köldökzsinórt Gergő vágta el, ami felejthetetlen élmény marad a számára.

„Elképesztően büszke voltam Henire, hogy világra hozza a közös gyermekünket. Ezt az érzést nem lehet szavakba önteni. Ez a kapcsolatunkat is új szintre emelte, még inkább összekovácsolt minket” – tette hozzá. Heni még azt is elmondta, hogy Bendegúz az apukájára hasonlít inkább, de azért nyomokban rá is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?