SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült: nekik köszönheti Dér Heni, hogy időben kórházba került

A Borsnak sikerült megtalálnia a rendőröket, akik segítették Dér Heniéket, hogy minél hamarabb eljussanak a kórházba.
  • Szerző: Ripost

Akciófilmbe illő módon hozta világra kisfiát Dér Heni, akinek végül rendőri segítséggel sikerült beérni a szülészetre. A Bors megszólaltatta az énekesnőt kísérő zsarukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kovács Zsolt és Pásztor József nem hezitált, azonnal Dér Heni segítségére sietett

Kovács Zsolt és Pásztor József nem hezitált, azonnal Dér Heni segítségére sietett
Fotó: Bors

„Egy balesetről tartottunk visszafelé, amikor a Fiumei út és a Gázláng utca sarkánál arra lettünk figyelmesek, hogy egy férfi segítségért kiált, hogy a felesége perceken belül szülni fog, a fájások már egyre sűrűbben jönnek” – mesélte a Borsnak Pásztor József rendőrzászlós.

„Nem gondolkodtunk, azonnal cselekedtünk. Engedélyt kértünk a felvezetésre, és kitettük a megkülönböztető jelzést. Hét perc alatt értünk be a kórházba a kismamával, akit nem is láttunk, amíg ki nem szállt az autóból. Akkor jöttünk rá, hogy Dér Henit kísértük el a klinikákra” – idézte fel a történteket kollégájával, Kovács Zsolt őrnaggyal Pásztor József. A rendőrök azt is elárulták, hogy Gergő nagyon jól kezelte a vészhelyzetet.

„Nehézségeket tud okozni egy ilyen felvezetés, nem szabad lemaradni a rendőrautó mögött, és gyorsan kell reagálni. Szerencsére gyorsan és biztonságosan meg tudtuk tenni ezt az utat” – magyarázta a segítőkész rendőr.

A kalandos szülés további részleteiért keresd a pénteki Borsot az újságosoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?