SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, így úszhatja meg a jogsi nélkül vezetést Demcsák Zsuzsa

A műsorvezetőnek júniusban vonták be másodszorra a jogosítványát, ám egy felvétel szerint ez sem akadályozta meg őt abban, hogy volán mögé üljön.
  • Szerző: ripost

Feljelentés hiányában következmények nélkül megúszhatja a jogosítvány nélküli vezetést Demcsák Zsuzsa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ahogy arról a Bors beszámolt, a műsorvezetőt egy olvasó fotózta le csütörtök délután, amikor egy budai bevásárlóközpontnál jogosítvány nélkül ült a volánhoz, oldalán indiai kedvesével, Krishannal.

Fotó: Markovics Gábor

Zsuzsa először tagadta a lapnak, hogy vezetett volna, később a bizonyítékok hatására ugyan bevallotta, hogy ő van a felvételeken, nyilatkozni nem akart a témában.

A Bors által megkérdezett ügyvéd szerint a műsorvezető pénzbüntetéssel, vagy akár teljesen szárazon megúszhatja a vezetést.

„Ha valaki jogosítvány nélkül vezet, annak ellenére, hogy bevonták a vezetői engedélyét, az szabálysértésnek minősül, és maximum pénzbüntetést von maga után. A szabálysértések esetében az elévülési idő fő szabály szerint hat hónap. Vagyis, ha fél éven belül nem jelenti fel senki Demcsák Zsuzsát, ez a mostani eset olyan, mintha mi sem történt volna” – nyilatkozta a Borsnak Bacsek György ügyvéd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?