SZTÁRDZSÚSZ

Csodát tett a karantén, így van most Pécsi Ildikó férje

Soha ennyi időt nem töltött még a férjével Pécsi Ildikó, aki a koronavírus-járvány kirobbanása óta ki sem mozdult gödöllői házából. Az első néhány hét komoly aggodalommal telt, hiszen eközben a férje, Szűcs Lajos még kórházban volt. Március végén azonban hazaengedték és azóta jelentősen javult az állapota.
  • Szerző: Doris

Pécsi Ildikó vidáman és energikusan kapta fel a telefont, amikor megkerestük, hangján egyáltalán nem érződött, hogy megviselné a koronavírus miatti önkéntes karantén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Mint mondta, a körülményekhez képest remekül van, és nagyon örül annak, hogy sokáig betegeskedő férje is napról napra erősebb. Ahogy arról a már beszámolt, a 76 éves olimpiai bajnok labdarúgót március végén engedték ki a kórházból, hosszas betegeskedés után. Szűcsnél évekkel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak, amely a műtétek ellenére tavaly nyáron ismét kiújult. Ezért volt szükség az állandó orvosi felügyeletre, de mára szerencsére sokkal jobban lett!

„Nekünk ez óriási élmény, hogy egész nap együtt lehetünk, édes jó Lajosom és én. Sehova nem mozdulunk ki, a kertbe viszont kiülünk, ha szép az idő. Kisebb munkákat is végzünk, szerencsére már tud nekem segíteni, sokkal jobban van, mint korábban. Visszatért az ereje! Vásárolni nem mi járunk, hiszen rengeteg embert ismerünk itt Gödöllőn, mindig van valaki, aki elintézi ezt helyettünk és segít. Nem lehetünk elég hálásak. Úgy érzem, csodát tett velünk a karantén” – mondta csengő hangon Ildikó.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos
Fotó: Bors

A március elején életműdíjjal kitüntetett színésznő csak egy dolgot sajnál. Már hónapokkal ezelőtt a 80. születésnapjára készült, ami május 21-én lesz. Nagy ünneplést szeretett volna sok kollégával és baráttal, ám a járvány miatt erről egészen biztosan le kell mondania.

„Emiatt csalódott vagyok, hiszen a 80. születésnapom egy nagy mérföldkő az életemben. A parti elmarad, ez már sajnos tény, de remélem, hogy telefonon így is sokan fel fognak köszönteni. Mi meg majd ünneplünk itthon kettesben az én Lajosommal” – fogalmazott Ildikó.

 

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?