SZTÁRDZSÚSZ

Óriási örömhír, kiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét

Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos embert próbáló időszakon ment keresztül, hiszen az olimpiai bajnok labdarúgó régóta betegeskedett. Most viszont végre jó hírek érkeztek felőle!
  • Szerző: Ripost

Kiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajost. Sokáig úgy volt, hogy a férfi a február 28-i Életműdíj átadásra is el tudja kísérni a díjazott színésznőt, ám Pécsi aznap este mégis nélküle érkezett, Lajost ugyanis akkor még nem engedték ki. Amikor azonban most ismét a hogyléte felől érdeklődtünk, Pécsi örömteli fejleményről számolt be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon izgatott vagyok, holnap, azaz pénteken ugyanis végre kiengedik az én Drágajó Lajosomat, érte kell menni, haza kell hozni. Most nagyon izgatott vagyok, nem is szeretnék többet mondani, még rengeteg mindent kell elintézni” – mondta a -nak Pécsi, örömteli izgalommal a hangjában.

A művésznő természetesen figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos híreket is, de szerinte az élet nem állhat meg a járvány miatt és most az a legfontosabb, hogy a férje jobban legyen.

Szűcs Lajos a Nemzeti Sportnak adott interjújában vallotta be 2018 decemberében, hogy vastagbélrákot állapítottak meg nála az orvosok, ezért sürgős műtétre szorult. A beavatkozás sikeres volt, a színésznő azonban nem örülhetett sokáig. Tavaly nyáron megtörten mesélte el a -nak, hogy egy újabb daganatot találtak Lajos testében. Egészségügyi állapotának hanyatlása részben a Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla között húzódó ellentétnek és a családi viszálynak volt betudható. Nem csoda, hogy Ildikó most nagyon örül annak, hogy férje ismét otthon lehet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?