LELKIZŐ

Meglepő kijelentést tett Pécsi Ildikó

Június végén derült ki, hogy az éveken át folyó családi viszály nagyon rossz hatással volt a színésznő férjének állapotára.
  • Szerző: Rosie

Év elején még úgy tűnt, ren­de­ződik Pécsi Il­dikó férjének egész­ség­ügyi ál­la­pota. Szűcs Lajos ugyanis maga val­lotta be, hogy vas­tag­bél­rák­kal mű­töt­ték, de már túl van a ne­he­zén.

Nemrég, egész pontosan június végén kiderült, hogy az éveken át folyó családi viszály nagyon rossz hatással volt az egykori olimpiai bajnok labdarúgó állapotára, Ildikó arra kért mindenkit, hogy imádkozzanak érte. Az embert próbáló időszakon átmentő színésznő elmondta, néha azt kívánja, bár neki kéne megküzdenie a betegséggel.

"Sajnos Lajos továbbra is rossz állapotban van, sokszor azt kívánom, bár én lennék az, akit ápolni kell. Én ugyanis nagyon erősnek érzem magam, megedzett az élet, főleg az elmúlt évek nagy csatározásai"

- mondta lapunknak Pécsi, aki valóban évek óta háborúzik volt menyével és unokájával, Csabikával, aki továbbra is jogtalanul lakik nagymamája rózsadombi házában, sőt, nemrég még birtokvédelmet is kért a jegyzőtől, de azt elutasították.

Pécsi most abban bízik, hogy egy albérlő segítségével végleg kirakhatja az unokát a lakásból, és a családi háború lezárásával végre az egészségügyi állapotuk is rendeződik.