SZTÁRDZSÚSZ

Csisztu Zsuzsa: Jobb egy nevetőránc, mint egy sírásó – Fotó

Csisztu Zsuzsa a napokban betöltötte az ötvenet, mégis jobban érzi magát, mint harminc évesen.
  • Szerző: Angie

Csisztu Zsuzsa néhány napja ünnepelte az 50. születésnapját. Az egykori tornászbajnok elképesztő formában van és szakmailag is a csúcsra ért.

Fotó: Ripost / Csisztu Zsuzsa

Két kisgyermek édesanyjaként két egyetemen tanít, nívós rendezvények háziasszonya, világklasszisokkal készít interjúkat, és a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség vezetőségének tagjaként rengeteget utazik.

Zsuzsa számára mindenek előtt a családja jelenti a legnagyobb főnyeremény, akik születésnapján is különleges ajándékkal lepték meg. A műsorvezető örömmel mesélt a -nak születésnapjáról és az érzéseiről. Kiderült, hogy általában nem csinálnak nagy felhajtást a szülinapokból, de idén kivételt tettek.

Az ötven az új harminc! Igaz, hogy az elmúlt években megbeszéltük a férjemmel, hogy a születésnapokat átcsúsztatjuk a küszöb alatt, most mégis, egy hatalmas meglepetésbulit szervezett nekem. Általában nem veszünk tárgyi ajándékot egymásnak – ebben az évben azért ez is másképp volt, hiszen egy csodás gyűrűt is kaptam a férjemtől -, de jellemezően inkább élményeket ajándékozunk. Többek között szülinapokkor minden évben egy új éttermet próbálunk ki. Most is így volt, a férjem a Váci utcába vitt el egy különleges helyre, aminek egy elkülönített részében vártak a barátaim, hogy felköszöntsenek. Több mint húszan voltunk, hatalmas élmény volt. Ők is igyekeztek kedves és hasznos ajándékokkal meglepni, így kaptam egy wellness hétvégét, ahová a férjemmel fogunk elmenni és egy másikat, ahová viszont, már a gyerekekkel együtt megyünk”– áradozott Zsuzsa.

Fotó: Ripost / Csisztu Zsuzsa

A műsorvezető egyáltalán nem bánja, hogy 50 éves lett, sőt, talán most érzi igazán elemében magát. Elmondása alapján sokkal jobb bőrben van, mint 30 éves korában, semmipénzért nem lenne egy nappal sem fiatalabb. Persze az idő múlásával ahogy mindenkinek, Zsuzsának is szembe kell néznie. Szerencsére, ehhez a kérdéshez is pozitívan áll.

Amikor az idő múlására gondolok, azt szoktam mondani: jobb egy nevető ránc, mint egy sírásó és ezt komolyan is gondolom. Egyébként épp alig pár hónapja volt tele a világsajtó Jennifer Lopezzel, aki 50 évesen, még mindig szuper bombázó. Salma Hayek is jobb formában van, mint valaha.

Azt is elmondta, eszébe sem jut hozzájuk hasonlítani magát, de ahogy ő is, duzzadnak az energiától, és láthatóan nem esnek kétségbe a koruktól.

Ha még több fotót szeretnél látni Zsuzsa szülinapi bulijáról, nézd meg a keddi lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?