SZTÁRDZSÚSZ

Táltos kezeli Csepregi Évát

A Neoton Família énekesnője a megelőzésben hisz. Szellemi gyógyítóhoz jár.
  • Szerző: BDF

Természetgyógyászhoz jár Csepregi Éva! A Neoton Família énekesnője mindig is odafigyelt az egészségére. Azt mondja, minden más megvehető, ám az egészségnél semmi sem értékesebb az életben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Az ember mindig próbálkozik. Próbáljuk megfejteni, hogyan lehetne megőrizni az egészségünket, hiszen az életünk véges. De nem mindegy, mikor és hogyan megyünk el. Én igyekszem kikerülni a betegségeket, és többnyire a megelőzésben hiszek. Ebben van segítségem is. Gyakran meglátogatom a legismertebb magyar szellemi gyógyítót, Kovács Magyar András táltost, aki azt kutatja, hogyan maradhatunk egészségesek, hogyan tudjuk meghosszabbítani az élettartamunkat, és simíthatjuk ki a ráncainkat” – magyarázta a -nak Csepregi, aki elárulta, hisz a természetfelettiben, és nem fél az ismeretlentől sem. Így volt már példa arra is, hogy új szereket próbált ki. De nagyon ügyelt arra, hogy mindig bevizsgált orvosságokat juttasson a szervezetébe.

„Járok személyes kivizsgálásokra. Nem félek kipróbálni újdonságokat. Pláne, ha ez később segítség is lehet az orvostudomány számára. Ezek mindig igazolt, bevizsgált dolgok. Látatlanban semmit nem szabad kipróbálni, mert komoly baj is lehet belőle” – vélekedett az énekesnő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?