SZTÁRDZSÚSZ

Bombaformában van: elképesztő fotók készültek külföldön Barta Sylviről

Mesébe illő nyaraláson pihente ki a magát Barta Sylvia. A TV2 gyönyörû időjárás-jelentője férjével, két lányukkal és baráti társaságukkal Horvátországba utazott. A hat napos nyaralás aktívan telt, Sylviék búvárkodtak, teniszeztek és persze rengeteget fürödtek a tengerben.
  • Szerző: Ripost

Életre szóló élményben volt része Barta Sylviának és családjának. A TV2 időjósa hat napot töltött el férjével, lányaival és barátaival Horvátországban.

"Az egész családom és a baráti társaságunk is az aktív pihenés híve!" Már tavaly nyáron is eltöltöttünk itt egy hetet és annyira megtetszett az, hogy rengeteg sportolási lehetőség kínálkozik helyben anélkül, hogy autóba kellene ülni, hogy a barátainkkal együtt visszatértünk" - kezdte a %%-nak Sylvia, aki csodálatosan érezte magát a pihenés alatt.

"Mindenki megtalálta a neki tetsző programot. A lányaim búvárkodtak, mi a férjemmel sokat sétáltunk a barátainkkal teniszeztünk, és persze rengeteget úsztunk, pancsoltunk is közösen. Bár nem egészen egy hétig voltunk ott, mégis rendkívüli módon feltöltött ez a nyaralás, újult erővel vetem bele magam" - fogalmazott mosolyogva Sylvia.

 

És ezeket olvastad már?