SZTÁRDZSÚSZ

Újabb üzenetet tett közzé Bochkor Gábor eltitkolt exe

Bochkor Gábor két évig titkolta, hogy van barátnője. Demeter Alexandra törte meg végül a csendet, aki már arról beszélt, hogy szakítottak.
  • Szerző: rp

Mondhatni az egész országot ledöbbentette a hír, hogy Bochkor Gábor közel két évig élt titkos párkapcsolatban Demeter Alexandrával. A gyógyszerész néhány napja tálalt ki a viszonyról. Azt nyilatkozta, hogy egy egészségtelen kapcsolatban élt, amiből sokáig nem tudott kilépni. Bár nagyon szerette volna, ha a rádiós felvállalja őt, ez nem történt meg. Többek között végül ezért is szakított vele a fiatal lány.

Ismét megszólalt Bochkor eltitkolt exe

Ismét megszólalt Bochkor eltitkolt exe (Fotó: Instagram)

Alexandra most az Instagram-oldalán írta le, hogy rengeteg támogató üzenetet kapott az elmúlt napokban, amik nagyon jól estek a lelkének szomorú története után.

„Elképesztő, hogy mennyi nőtársamat is megérintett a történetem. Köszönettel tartozom mindenkinek a sok támogató gondolatért! Megnyugvással tölt el, hogy nők és férfiak egyaránt megértették az üzenetemet” – fogalmazott Alexandra, aki a merj lépni és a never to late, azaz a sosem késő hashtageket is belefűzte mondandójába.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Demeter Alexandra (@demeteralexandra) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?