SZTÁRDZSÚSZ

Balesetet szenvedett Kamarás Iván, csúnyán megsérült

Igen fájdalmas véget ért egy láblendítés.
  • Szerző: Doris

Igazán mozgalmasak Kamarás Iván napjai, a színész cseppet sem unatkozik. A sok forgatás, és az Egy Fess Pesti Este című koncertje mellett még irodalmi esteken is fellép, a héten Fenyő Ivánnal keltik életre Arany János és Petőfi Sándor legendás levelezését. Ha akad egy kis szabadideje, azt általában edzéssel tölti, évek óta nagy rajongója a harcművészeteknek.

"Nagyon sokfajta harcművészeti ágat kipróbáltam az évek során. Amit most űzök, az több műfajnak a keveréke. Egy perzsa barátomhoz járok le, vele edzek hetente négyszer-ötször, nagyon kikapcsol" - mondta a %RIPOST%-nak Iván, akivel a 4. Magyar Filmdíj díjátadó gáláján beszélgettünk, ahol több kategóriában is nevezték, díjat adott át, illetve a gála fellépő művészeként a legendás Meseautó című film betétdalát énekelte, amelyet még az igen kritikus szakmai közönség is vastapssal jutalmazott.

„Boldogan tettem eleget a Filmakadémia felkérésének, a Meseautó tényleg tökéletesen illett az eseményhez. Rajongója vagyok a korszak magyar filmzenéinek, az Egy Fess Pesti Este című koncert-estemen az Orfeumban is főként ezek a dalok hangzanak el, a Villa negrától, a Kicsit szomorkás a hangulatomon át, az Én mellettem elaludni nem lehetig”- mondta Kamarás, aki elárulta azt is lapunknak, hogy nem volt zökkenőmentes a díjátadó gála előtti néhány nap.

„Megsérültem az egyik edzésen, egy láblendítés igen fájdalmas véget ért. Egy úgynevezett kakato geri, ami egy rugás-lábemelés, végén a lábam beakadt a polifómba, majd a padlóba akadt a körmöm. Az akadástól alászorult a jobb nagylábujjam ami el is tört, valamint erősen felszakadt és sérült a körömrész, de szerencsére nem vált le. Ráadásul aznap koncertem volt, nem volt idő ellátni a sérülést, bár a fellépés után bementem a sürgősségire. Azóta nem volt rajtam cipő, egy nagy kötés van az ujjamon, így kérdéses volt, hogy lépek színpadra a Vigadóban. Papucsban nem lett volna túl elegáns a szettem”- tette hozzá nevetve Kamarás, aki azt is bevallotta, hogy az interjú után első útja az öltözőhöz vezet, és átveszi a nem éppen színpadképes papucsát.

Kamarás következő koncertje május 2-án lesz az Orfeumban, egyelőre meglehetősen kérdéses, hogy lesz képes több órán át a színpadon állni, énekelni, táncolni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?