SZTÁRDZSÚSZ

Nem hallgat tovább: Árpa Attila tudja, ki keverte drogbotrányba

A Ripost elsőként számolt be róla, hogy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják Árpa Attilát. A színészre még márciusban törték rá az ajtót a kommandósok, megbilincselték, és mindenét átkutatták.
  • Szerző: Ripost

Amint a a napokban megírta, drogkereskedelemmel vádolja a rendőrség Árpa Attilát, aki akár nyolc évre is a rácsok mögé kerülhet. A gyanúsítást a színész maga is elismeri, de tagadja, hogy kábítószereztek a lakásában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Keller Mátyás

„Megjelentek nálam a TEK-esek, és a rendőrök drogkeresőkutyákkal. A házkutatási parancson az állt, hogy kábítószert fogyasztok, átadok, terjesztek, forgalomba hozok és kereskedek vele” – emlékezett vissza a márciusban történtekre a Tények Pluszban Árpa, aki a gyanúsítás tényét a -nak elismerte. Azt gyanítja, hogy egy bizonyos rosszakarója áll a krimibe illő történet hátterében.

„Az ügyvédemmel együtt gyanítjuk, hogy egy hivatali személynek van érdeke az egész mögött” – magyarázta a műsorban Árpa, aki hozzátette amint megszűnik az ellene folyó eljárás, vagy, ha éppen ellenkezőleg, vádat emelnek ellene, leleplezi az illetőt.

A krimibe illő történet még márciusban kezdődött. Amint lapunk elsőként megírta, Árpa Attila pókerpartit tartott otthonában, amikor az udvarán drogkereső kutyákkal jelentek meg a rendőrök. Átkutatták a lakását, a hűtőjét, az autóját, még a kukáját is, de nem találtak semmit. A zsaruk végül egy doboz fájdalomcsillapítót foglaltak le. A színész azt mondja, az ügynek van előzménye, hiszen lehallgatták a telefonhívásait, amiben elhangozhattak a rendőrök figyelmét felkeltő szavak. Például: kábítószer, kivégzési módszerek és különböző fegyver típusok.

„Elmondásuk szerint hónapokon keresztül lehallgattak, és bizonyos kódszavakat véltek felfedezni a kommunikációmban” – magyarázta Árpa, aki hozzátette, színészként, rendezőként bizony előfordulhat, hogy ilyesmiről beszélget.

Hogy mit mondott még, megtudhatod a videóból!

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?