NÍNÓ

Négy embert tartóztattak le Árpa Attila lakásában

Miközben Árpa Attila azzal haknizza körbe a médiát, hogy "ál" drograzziát tartottak lakásában a rendőrök, addig a hatóság a hivatalos közleményében egyértelmûen leírja: több embert is előállítottak a razzia során, akik ellen eljárás indult. Úgy tudjuk, a színész is a gyanúsítottak között van.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Egy nap alatt két drogdílert fogott el a rendőrség március 22-én, akiknél összesen 3 millió forint értékű kábítószert is sikerült lefoglalni. A rendőrség hivatalos közleménye szerint ugyanezen a napon a XII. kerületben is elfogtak egy nőt és három férfit kábítószer-fogyasztás és -birtoklás megalapozott gyanúja miatt, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

Különös egybeesés, hogy mindez éppen akkor történt, amikor Árpa Attilánál is drograzziát tartottak a hatóság emberei – erről a %%számolt be a keddi számában. Bár a színész lapunk kérdésére úgy nyilatkozott, hogy nincs köze a drogos ügyekhez, nem indult ellene eljárás, információnk szerint ő az egyike azoknak a személyeknek, akik kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki a zsaruk.

Árpa a Blikknek különös érveléssel állt elő a razzia napjáról, miközben mellékesen ország-világ előtt elismerte, hogy korábban drogot fogyasztott.

A lapnak úgy fogalmazott: egy tét nélküli pókerpartira hívta át magához hat barátját. Elmondása szerint ekkor jelentek meg az otthonánál a nyomozók. Egyfajta viccként jellemezte a hatósági eljárást, amiért még a hűtőjébe és a kukájába is belenéztek a nyomozók. Bár a színész-producer hevesen tagadja, hogy drogot találtak volna az otthonában, a rendőrség közleménye másra enged következtetni. Árpa azt állítja, hogy drogot nem, de fájdalomcsillapítót mégiscsak lefoglaltak nála az egyenruhások. Felmerül a kérdés, hogy miért, hiszen aligha gyógyszerért csöngettek be hozzá egy kisebb osztaggal…

De ne hidd, hogy itt vége a történetnek! A további részleteket a szerdai %% napilapban találod! 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?