SZTÁRDZSÚSZ

Alföldi Róbert elhagyja az országot?

Nagy változások zajlanak a sikeres színész-rendező életében. Alföldi most a Facebookon keres új gazdát bútorainak, mivel elmondása szerint változásra és új élettérre van szüksége. Talán külföldön folytatja?
  • Szerző: Doris

Árulkodó bejegyzést tett közzé a Facebookon Alföldi Róbert. Bár sok sztár árulja előszeretettel megunt, de jó állapotban lévő holmiját a közösségi oldalakon, az elismert színész-rendező most alap bútoraitól akar megszabadulni, és ezzel bizony komoly találgatásokra ad okot...

"Az életem olyan, hogy keveset tudok otthon lenni, miközben nagyon szeretem. Hogy csak úgy lenni...
Éppen ezért mindig nagyon fontos volt, hogy az a bizonyos otthon valóban igazán otthonos legyen. Hogy mindennel, amivel körülveszem magamat, jól legyünk együtt. De minden és mindenki változik. Új életterek kellenek, új környezet és új otthon....
És nem jó sok mindennel továbbállni...
Jobb a tiszta lap...."

Ezekkel a rejtélyes sorokkal kínálja bútorait a művész, aki eddig csak munkái miatt hagyta el hosszabb időre az országot és nem tervezett külföldi életet. De akkor miért akar most megszabadulni olyan különleges és értékes darabjaitól, mint ez a francia stílusú, patinás asztal, vagy a 350 000 forintért kínált egyedi tálaló?

Ezeken kívül két széknek is új gazdát keres Alföldi, két foteljétől pedig már meg is szabadult. A megmagyarázhatatlan akció pontos oka egyelőre ismeretlen, azonban gyanús, hogy a rendező nem csak egy egyszerű lakásfelújításba fogott bele.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?