SZTÁRDZSÚSZ

Aleska: Elmondom a gyerekemnek, hogy pornós voltam

Élete legmagasztosabb pillanataiban sem tud szabadulni felnőttfilmes múltjától Sáfrány Emese. Mindig akad, aki emlékezteti rá, ahogy most is, amikor gyermeket vár. A légtornász reméli, ha eljön az ideje, gyermeke elfogadja édesanyja fiatalkori botlását.
  • Szerző: Ripost

Aleska néhány hete jelentette be élete legörömtelibb hírét: gyermeket várnak párjával, Hornyák Ádámmal. A terhességének 19. hetében járó Sáfrány Emese legutóbb már domborodó pocakkal tett közzé fotót magáról a közösségi oldalán, ahol a gratulációk mellett megjelentek a pornós múltját felhánytorgató bejegyzések, beárnyékolva az örömét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„S mikor megszületik majd, milyen elképesztően büszke lesz anyuci munkásságára!” – írja az egyik kommentelő, aki ezután hosszan ostorozza a kismamát.

Emese már nyolc éve maga mögött hagyta a felnőttfilmes karrierjét, és ma már sikeres vállalkozó, és nem utolsósorban boldog harmóniában él párjával. Mégis meg kellett barátkoznia azzal a helyzettel, hogy múltja még sokáig kísérteni fogja.

Aleska élete legboldogabb idôszakát éli, de múltját ma is rendszeresen a fejére olvassák

Aleska élete legboldogabb időszakát éli, de múltját ma is rendszeresen a fejére olvassák
(Fotó: Facebook)

„Ez egy támadási felület, és a jövőben is az lesz. A múltamat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat” – mondta a Borsnak Emese, bírálóinak is üzenve: „Addig nem tudunk a saját életükkel foglalkozni, amíg másokéval foglalkozunk.”

„Mindenkit érnek kritikák a közösségi média felületén, ezt teljesen kivédeni nem lehet. Azt, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsósorban tanultam belőle, és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat. Volt, amikor fájt, hogy amiatt bántanak, hogy fiatalon és naivan rossz döntést hoztam, de túlléptem ezen.”

Születendő gyermeke is megismeri előző karrierjét

„El fogom neki mesélni, de bízom benne: olyan gyereket fogok nevelni, aki elfogadó lesz, és megérti, hogy ez egy botlás volt az életemben, amiből tanultam, és meg tudtam változtatni az életem ezen részét.”

A légtornász ma már bátran néz tükörbe, mert büszke arra az emberre, akit ott lát.

„Két vállalkozást vezetek, és van egy férfi mellettem, akivel várjuk közös gyermekünket. Kell ennél több? Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne te­gyen és mit igen. Én már úgy ál­lok a tükör előtt, hogy büszke vagyok arra az emberre, aki vált belőlem. Most pedig életem legboldogabb időszakát élem meg” – fogalmazott Aleska.

Sáfrány Emese Aleska Diamond néven vált ismerté, amikor 2007-ben pornószínésznőként öt éven keresztül zsebelte be a díjakat. 2012-ben és 2013-ban az Év női előadója díjat és AVN-díjat is megkapta, 2013-ban mégis elhagyta az iparágat, és mostanra légtornászként dolgozik.

 

És ezeket olvastad már?