FÜLES

Felhőtlenül boldog Sáfrány Emese: „Egy csöppséget hordok a szívem alatt”

A fotómodell igyekszik a lehető legpozitívabban állni a terhességéhez. Életük legboldogabb időszakát élik a párjával, Ádámmal.
  • Szerző: Ripost

Sportoló párjával Sáfrány Emese már régóta tervezi a családalapítást, ám mindeddig nem találtak alkalmas időszakot arra, hogy megtörténjen a gyermekáldás. A járvány miatt azonban jelenleg kevesebb a munka és minden más elfoglaltság, így nem is lehetne jobb alkalom az áldott állapotra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk” – kezdte részletezni boldogságát Emese a Hot! magazinnak.

Sáfrán Emese / Fotó: Instagram

„Még terhességi teszt sem kellett ahhoz, hogy biztos legyek benne: egy csöppséget hordok a szívem alatt” – tette hozzá boldogan. A légtornász egyébként, miután megbizonyosodott terhességéről, egyszerűen párja elé állt és közölte vele az örömhírt. Ádám rendkívül boldogan fogadta a családbővülést.

Egyetlen vágyuk, hogy egészséges gyermekük szülessen. Továbbá az is elárulták, hogy apás szülést terveznek és nyárra várják a csöppség érkezését. A baba neme egyelőre még ismeretlen a kismama számára, amit barátai körében egy babaváró bulin, színes lufikkal tervez leleplezni.

„Nem vagyok kívánós, és nem is undorodom semmilyen ételtől, illattól vagy íztől. Amiket eddig is szerettem, azokból viszont még többet fogyasztok. Alig híztam eddig, inkább olyan, mintha nagyon durván bekajáltam volna” – részletezte állapotával járó változásait Sáfrány Emese, aki azt sem titkolta, hogy tart a szüléstől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?