SZTÁRDZSÚSZ

Nem mer gyereket vállalni a koronavírus miatt Sáfrány Emese

Sáfrány Emese úgy érzi, megérett az anyaságra, de a koronavírus miatt inkább elhalasztják párjával a babaprojektet. A légtornász felelőtlenségnek tartaná, ha a járvány ideje alatt esne teherbe.
  • Szerző: angie

A légtornászként és festőnőként is bizonyító Aleska két éve alkot egy párt futballtréner párjával. A szerelmesek jól megértik egymást és közösen tervezik a jövőt is, így nem csoda, hogy többször szóba került közöttük a családalapítás.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sáfrány Emese
Fotó: Sulyok László

Sáfrány Emese már idén szívesen nézett volna anyai örömök elé, de nagyon úgy fest, hogy a tervét a koronavírus meghiúsította. A légtornász nem is a vírustól fél, sokkal inkább a gazdasági következményektől, aminek egy részét máris a saját bőrén tapasztalja.

Emese a -nak elmondta, nem tehettek mást, egy időre felfüggesztették párjával a babaprojektet, de amint lehet, azonnal visszatérnek rá. „Készen állunk a családalapításra, de a koronavírus miatt elbizonytalanodtunk. Részben, ez most jó idő lenne arra, hogy ráfeküdjünk a dologra, de ha őszinte vagyok, felelőtlenségnek tartanám. Nem tudjuk, hogy meddig tart ez a helyzet, de jelen pillanatban nincs munkánk és fogalmunk sincs, hogy mikor lesz újra bevételünk. Be kellett zárnom, nem tudok légtornászként oktatni, a párom is edzőként dolgozik, így ő sem tud pénz keresni” – magyarázta a tornász, aki kismamaként minden szempontból biztonságban szeretné érezni magát.

„Az anyagiakon túl, mivel nem vagyok gyakorlott anyuka, kismamaként szeretnék nyugodtan orvoshoz járni, szeretném, ha valaki segítene, ha szükségem van tanácsra. Tudom, hogy most is sokan járnak szakrendelésre, de ha lehet, én inkább békeidőben tenném ” – jelentette ki Sáfrány Emese, aki legalább abban biztos lehet, hogy a hozzávaló férfival él együtt, hiszen elmondása szerint, az összezártság meg sem kottyan nekik.

„Eddig is sokat voltunk együtt, de a karantén miatt, most a nap 24 órájában. Szerencsére nem szoktunk veszekedni, valahogy ráérzünk a másikra. Még a konfliktus előtt békén hagyjuk egymást, vagy csak ösztönösen tudjuk, hogy meddig vihetjük el a vitát. A párommal sokat takarítunk itthon, sorozatokat nézünk és szeretjük egymást. Anyagilag nagyon nem tesz jót ez az időszak, de érzelmileg hasznosnak bizonyul, még közelebb hozott minket egymáshoz” – fejezte be a csinos légtornász.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?