SZTÁRDZSÚSZ

Folytatódik a gigászok csatája: Alekosz kész megbocsátani Baukónak, ez az ára

Három szót vár Baukó Évától az egykori valóságshow-hős.
címkék:
  • Szerző: Doris

Hétfőn kora délután nézett egymással farkasszemet Alekosz és Baukó Éva az Érdi Járásbíróságon. Kint tombolt a hőség, a tárgyalóteremben viszont roppant fagyos volt a hangulat, az egykori jóbarátok egymáshoz se szóltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Folytatódik a gigászok csatája: Alekosz kész megbocsátani Baukónak, ez az ára

Fotó : Markovics Gábor Ripost

Ahogy erről már korábban beszámoltunk, az egykori villatársak egy közepes összegű tartozás miatt nyilvánosan feszültek egymásnak néhány hónappal ezelőtt. A folyton jómódjával kérkedő Alekosz, 100 ezer forintot kért kölcsön Évától, amely összeget nem adott vissza határidőre.

Ez szolgáltatta a vita alapját, majd Baukó gondolt egyet és kiposztolta kettejük „beszélgetését”, melyből kiderült, hogy Alekosz viszonylagos rendszerességgel küld neki önkényuralmi jelképeket. Az egykori valóságshow-nyertes emiatt indított pert Éva ellen, mondván ő rágalmazva lett.

A különös eszmefuttatásairól elhíresült Alekosz a -nak azt mondta, kész megfontolni azt, hogy elálljon a pertől, igen ám, de ehhez Évának is tennie kell valamit.

Évától három szót várok: bocsánatot kérek, Alekosz. Amennyiben ezt nyilvánosan megteszi, kész vagyok megfontolni azt, hogy elálljak a pertől, és a további, kimondottan kényes dolgok nyilvánosságra hozatalától. Igazából az idegesített föl, hogy odacsődítette a bíróságra a teljes magyar sajtót. Úgy pózolt a fotósoknak, mintha valami fotózáson volna. Abszolút nem vette komolyan ezt az ügyet, most majd fogja” – mondta határozottan Alekosz.

Fotó : Markovics Gábor Ripost

Vajon hogy folytatódik a háború?

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?