HŰHA

Vége a tűzszünetnek, most nagyon eldurvult Baukó Éva és Alekosz háborúja

Alekosz ismét a rendőrségen járt. Ezúttal is rágalmazás miatt tett feljelentést Baukó Éva ellen.
címkék:
  • Szerző: Doris

Már-már azt hihettük, hogy Baukó Éva és Alekosz elásták a csatabárdot, amikor kiderült, hogy Alekosz újból feljelentette a rendőrségen egykori jó barátját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vád ezúttal is ugyanaz: rágalmazás.

Vége a tűzszünetnek, most nagyon eldurvult Baukó Éva és Alekosz háborúja

Alekosz megint bepanaszolta Baukót a rendőröknél (Fotó: Facebook)

Baukó Éva ugyanis egy nyilvános Facebook-kommentben azt állította, hazugság, hogy Alekosz rendelkezne azzal a lekötött 12 millió forinttal, ami a jövőbeli esküvőjéhez kell.

„Alekosz, megint hazudsz? Íme egy újabb önfényező hazudozás, hogy Alekosznak még megvan a nyereménypénze, nekem konkrétan elmesélte, hogy egy fillérje sincs évek óta, ezért kérte kölcsön a 150 ezer forintot is, amit csak nagy cirkuszok után volt hajlandó visszafizetni” – áll Éva kommentjében.

Fotó: Instagram

A görög származású egykori valóságshow-szereplő ezt olvasva úgy döntött, elég a rágalmazásból, másodszor is feljelentette a rendőrségen Baukó Évát.

„Most jövök a rendőrségről, megtörtént a följelentés: rágalmazás. A pénzem megvan, de ez egyébként is üzleti titok, miért kéne számlákkal, dokumentumokkal igazolnom? Éva rossz színben tüntet fel, magyarázkodásra kényszerít, valótlant állít és firtatja az üzleti ügyeimet, az anyagi helyzetemet és a befektetéseimet. Egyrészt ehhez semmi köze, másrészt a nagy nyilvánosság előtt terjeszt rólam hazugságokat. Elég volt! Ez rágalmazás, meghazudtolt engem” – háborgott a -nak Alekosz, aki azt is elárulta, mit mondtak neki a rendőrségen.

„Az ügy elindult, több bűncselekményt is felfedezni vélnek. Azt tanácsolták, hogy minden kommentet, bejegyzést gyűjtsek össze. Vélhetően egy hét múlva be is fognak hívni” – újságolta Alekosz kissé indulatosan.

Úgy tűnik, kettejük csatája tovább tart, mint az 1337 és 1453 között zajló százéves háború.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?