HŰHA

Elképesztő ajánlatot tett Alekosz: a börtönszex után most erre keres jelentkezőt

A különös eszmefuttatásairól elhíresült egykori valóságshow-hős ismét egy nem mindennapi ötlettel rukkolt elő. Vajon lesz, aki bevállalja?
címkék:
  • Szerző: Doris

Alekosz nemrég még azzal sokkolta a közvéleményt és a sajtót, hogy börtönben sínylődő hölgyeket szeretett volna mindenféle testi örömben részesíteni, az a misszió azonban befuccsolt, a BVOP ugyanis nem adott rá engedélyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elképesztő ajánlatot tett Alekosz: a börtönszex után most erre keres jelentkezőt

Alekosz megint új ötlettel állt elő (Fotó: Facebook)

A görög származású, igazán kreatív fantáziával megáldott egykori valóságshow-hős most egy újabb különös ötlettel rukkolt elő, jóllehet, ennek nincs köze az erotikához.

Alekosz lakásfelújítás előtt áll, pénze azonban nincs rá. Ezért pattant ki a fejéből az ötlet, miszerint olyan festőt, burkolót, valamint asztalost keres, aki reklámért cserében, ingyen elvállalja a munkát, ami nem kevés. Egy teljes szintet kéne renoválni, lépcsőházzal és hat szobával együtt!

A 201.000 forintos vagyonőri fizetésemből megélni nem lehet, nemhogy lakást felújítani. A zsíros állásokba, mint például a televíziók, minekután dilettánsok gyülekezete, nem emelnek be. A valóságshow-ban nyert 12 millió forintom megvan, le van köve! Esküvőre. Nem nyúlhatok hozzá, mert akkor elvész a kamat. Megnősülök, amint valaki hajlandóságot mutat. A fal viszont penészedik, meszelni kell” – ecsetelte a -nak Alekosz, aki szerint nála egyszerűen nincs jobb választás.

Elképesztő ajánlatot tett Alekosz: a börtönszex után most erre keres jelentkezőt

Fotó: Facebook

Nos, te bevállalnád a felújítást vagy az esküvőt?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?