SZTÁRDZSÚSZ

Aggódnak érte: Sas Józsefet fél éve nem láthatják a barátai

Rajongói és barátai is szeretnének többet megtudni Sas József állapotáról, de hónapok óta hiába tudakozódnak felőle. Nem csoda, hogy egyre jobban aggódnak a nagy nevettetőért.
  • Szerző: Ripost

Hónapok óta nem érkezik hír Sas József állapotáról. Korábban a felesége, Zsuzsa asszony rendszeresen tájékoztatta a barátokat, rajongókat a másfél éve sztrókot szenvedett férje állapotáról, de jó ideje semmilyen információt nem oszt meg a művész rehabilitációjáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Majd ha nyílnak a tulipánok, mesélek„ – mondogatta mindig.

Fotó: ATV

A színes virágok azóta már el is nyíltak, ám a 81 éves nevettető hogylétéről még mindig nem lehet tudni semmit. A Bors többször kereste Sasnét, aki ugyan felvette a telefont, de le­tagadta magát.

„Az ápolónő vagyok, nem tudok mit mondani” – közölte, majd bontotta a vonalat. Két héttel később is sikerült elérnünk, de ekkor is furcsán reagált.

„Editkém, te vagy?„ – kérdezgette férfi munkatársunktól, ám miután tisztázták, hogy a Bors munkatársa, közölte: téves számot hívott, és lerakta a telefont. Kollégái is falba ütköznek, amikor Sasról érdeklődnek.

„Kizárólag a családtagjai látogathatják, legalább fél éve, de valószínűleg még régebben beszélhettem vele utoljára” – panaszolta nemrégiben Heller Tamás.

Schmuck Andor is gondterhelten sóhajt, amikor barátja kerül szóba.

Fotó: Bors

„Mi sem tudunk többet az egészségi állapotáról, mint bárki más, természetesen aggódunk és szorítunk Jóskáért, de hiába érdeklődünk, hónapok óta nem hallottunk róla. Remélem, jobban van, nagyon várjuk az októberi műsorra a Fészek Klubba. Addig is apró ajándékkal készültünk neki: a februári kabarénkat rögzítettük neki. Remélem, egy kis boldogságot tudnunk vinni az életébe. „

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?