SZTÁRDZSÚSZ

Gyalázatos álhír terjed Sas Józsefről, kiborult a család

Óriási felháborodást keltett, és nagyon megviselte a családját, hogy álhíreket terjesztenek Sas Józsefről.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy kamuportál hatalmas riadalmat keltve azt írta: Sas József a kórházi ágyáról „üzent” rajongóinak, hogy „érzi, neki már nem adatott sok a földi életből”, s csupán egyetlen vágya van, hogy egyszer utoljára közönség elé állhasson.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A szemfülesebbek észrevették, hogy valami nem stimmel, hiszen a cikk úgy kezdődik, hogy a tavaly januárban, thaiföldi nyaralása alatt agyvérzést kapott humorista a kórházi ágyáról üzen, de köztudott, a Sas kabaré atyja hosszú ideje otthonában lábadozik. Felesége megdöbbenve értesült a hazugságról, amit férjéről terjesztenek a neten – írta a Blikk.

„Nem nyilatkozott ilyet a Jóska, nem készül a halálra, ilyen butaságokat sosem mondana! Nem értem, miért és kinek jó, hogy ilyesmit terjeszt. Felháborító!„ – mondta szomorúan a humorista felesége, Zsuzsa asszony, aki lassan egy éve otthon ápolja férjét.

Az álhírek nagyon megviselik a családot, ugyanis ezeket elolvasva sok barát, kolléga, rajongó aggódva érdeklődik náluk: ilyen nagy a baj, hogy búcsúzik az élettől a humorista? Nem győzik cáfolni a kitalációt.

„Zsuzsa egész nap dolgozik, ápolja a férjét, háztartást vezet, ráadásul a járvány miatt nincs kellő segítsége, és még ilyen hülyeségekkel is foglalkozniuk kell. Nem tudom, mi volt a célja annak, aki megírta ezt a gyalázatos álinterjút. Talán ártani akart vele a művész úrnak, hiszen kit ne zaklatna fel, ha hazugság jelenne meg róla. Pláne úgy, hogy éppen próbál felépülni, s mindent megtenni azért, hogy újra színpadra álljon” – mondta a család egyik ismerőse.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?