SZTÁRDZSÚSZ

A szerelmes Gwen Stefani okozhatja Király Viktor vesztét

A The Voice két mestere egymásba szeretett, és könnyen lehet, hogy a friss románc eltereli a figyelmüket a versenyzőikről. Köztük Király Viktorról is.
  • Szerző: The_M

Az amerikai The Voice élő show-i előtt egy váratlan románc terelte el a figyelmet a műsor versenyzőiről. A tehetségkutató két mestere, Gwen Stefani és Blake Shelton ugyanis egymásba szerettek, és már a világ előtt is vállalják kapcsolatukat. Azonban a két sztárénekes egymásra találása akár rossz hatással is lehet a munkájukra.

A friss szerelem ugyanis elterelheti a gondolataikat, ronthat a koncentrációjukon, és így kevesebb figyelmet szentelhetnek majd a versenyzőikre. A túlzott sajtóérdeklődés miatt pedig feszültté válhatnak, ami szintén a munka rovására mehet.

Mindez nekünk sem túl jó hír, hiszen Gwen Király Viktor mestere, vagyis ő felel azért, hogy a Megasztár egykori nyertese megfelelően felkészüljön a fordulókra. Az pedig igencsak kellemetlen lenne, ha Viktornak azért érne véget idő előtt a verseny, mert a szerelmes tanára másra koncentrált.

Egyelőre azonban még nem jelentkeztek problémák. Legalábbis a magyar fiú arról számolt be a Borsnak, hogy a No Doubt frontasszonya rengeteget próbál vele a jövő hét eleji megmérettetésre. Sőt még abba is beleszól, hogy Viktor mit viseljen majd a színpadon. Remélhetőleg mindez a későbbiekben sem változik, amennyiben énekesünk továbbjut.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?