SZTÁRDZSÚSZ

A kínok-kínját élte át az Operett sztárja

Mészáros Árpád Zsolt, majd egy éve képtelen teljesen felgyógyulni még egy tavaly nyáron történt sérülésből.
  • Szerző: Ripost

Mészáros Árpád Zsolt az Ezek megőrültek negyedik évadjának forgatásán lépett rosszul, és egy medence partján elesve eltörte két bordáját.

A színész egyébként saját bevallása szerint már rutinos a hasonló sérülésekben, és tudta, hogy ilyenkor nem nagyon tehet mást, pihennie kell. Igen ám, de MÁZS erre képtelen volt, közvetlenül a műsor után is folyamatos elfoglaltságai voltak.

Az Operett sztárja a %%-nak elárulta, még ma is nagyon érzékenyek a bordái.

"Nem szoktam panaszkodni, de ha megkérdezik, hogy az utóbbi időben miért szaladt fel rám néhány kiló, elárulom, hogy azért, mert mostanság nem tudtam a megszokott módon sportolni

– kezdte Zsolt, majd folytatta.

"Nagyon egészségtudatos ember vagyok, korábban jártam szellemgyógyászatra és lélekműtéten is részt vettem. Amikor csak tehetem, sportolok, mert úgy vélem, hogy az ember eldöntheti, hogy mérgezi a testét vagy táplálja.

Sajnos a tavalyi sérülés miatt nehézkes volt a mozgás. Akkor két bordám tört el, ami nagyon fájt, levegőt is alig kaptam, a mozgás pedig kifejezetten szenvedést okozott.

Akivel történt már hasonló, tudja, hogy milyen fájdalmas dolog ez, és ami a legrosszabb, hogy nagyon lassan gyógyul. Még most sem tökéletes, de már legalább elkezdtem újra edzeni”– fejezte be Mészáros Árpád Zsolt, aki a történtek ismeretében az elmúlt időszakban hősként állt helyt az Operettszínház színpadán is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?