SZTÁRDZSÚSZ

A horrorbaleset után pokoli fájdalmakkal küzd Delhusa Gjon

A Nika se perimeno előadója még az augusztus 20-i hosszú hétvégén zuhant a betonra egyik ismerőse jachtjáról.
  • Szerző: Doris

Nem enyhülnek Delhusa Gjon fájdalmai! A Nika se perimeno című legendás sláger előadója még az augusztus 20-i hétvégén szenvedett súlyos balesetet, amikor egy barátja jachtjáról a betonra zuhant a Balatonnál. Gjoni a -nak elárulta: bár a baleset óta igyekszik maximálisan helytállni a mindennapokban, egyáltalán nincs jól, sőt, kínzó fájdalom gyötri.

Fotó: Facebook

Rohammentő száguldott a kórházba másfél hete Delhusa Gjonnal, miután az énekes egy balatoni kikötőben álló jachtról egy rossz mozdulat következtében a betonra zuhant, és azonnal elvesztette az eszméletét. Talán nagyobb baj is történhetett volna, ha másnap nem szállítják rohammentővel a veszprémi kórházba, ahol megállapították, hogy elrepedt az egyik bordája. Rengeteg fájdalomcsillapítót kapott, amiktől akkor még aránylag jól érezte magát. Ám azóta elhagyta az intézményt és visszajött Budapestre, ahol már erős fájdalomcsillapítók nélkül kell boldogulnia. Bár Gjoni mindent megpróbál, hogy helytálljon a napi rutinfeladatokban és eleget tegyen a felkéréseknek, ez egyáltalán nem megy könnyen.

„Nem fogom szépíteni a dolgokat, nem vagyok jól. Az elrepedt bordám nagyon sok mindenben akadályoz, és persze pokolian fáj„

– mondta a -nak Gjoni, aki azt is elárulta, mikor legkínzóbbak a fájdalmai.

Ha szeretnéd tudni a részleteket, akkor keresd a szerdai lapszámát!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?