SZTÁRDZSÚSZ

195 millióért árulja a házát Koós János özvegye

Egy hónappal ezelőtt már fontolóra vette, ám mára úgy tûnik, Koós János özvegye meghozta a fájó döntést.
  • Szerző: Angie

Koós János március 2-án, rövid betegség után, váratlanul hunyt el. Családja és felesége azóta sem tudta megemészteni a tragédiát.

Dékány Sarolta teljesen összetört, hiszen 48 év után egyedül maradt, elvesztette élete párját, akivel mindent megosztottak.

A drámai veszteség után az özvegy sokáig sírni sem tudott, teljesen bezárkózott. Röviddel az énekes halála után Sarolta úgy érzete, néha már az otthonuk sem nyújt vigaszt, a hatalmas házban egyre magányosabbnak érezte magát. Ezért májusban az is megfordult a fejében, hogy eladja az ingatlant és máshol kezd új életet. Mára ez a döntés már végleges.

A %RIPOST% az egyik ingatlanportálon talált rá a csodaszép házra. Mostantól bárki megtekintheti a XII. kerületi ikerházat, melyben 6 szoba, három erkély, szauna és kandalló is található. A környék nyugodt, madárcsicsergős, de a hatalmas terek és a csend talán már nem lehettek gyógyír Sarolta fájdalmára.

Úgy tudjuk, jelenleg egyedül lakik az ingatlanban, de azonnal elköltözik, amint akad vevő a házra. Megkerestük Dékány Saroltát is, aki még most is nagyon zaklatott volt, a házzal kapcsolatban pedig nem szeretett volna nyilatkozni, korábban azonban mesélt arról, hogy fontolgatja a költözést.

A %% napilap pénteki számában még többet olvashattok Koós hajdani otthonáról.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?