SHOWBIZ

Váratlan fordulat: Eldőlt a Sztárban Sztár versenyzőjének sorsa

Bár az ország házibulija, a Sztárban Sztár már a hetedik évadnál jár, a műsor történetében még sosem fordult elő, hogy egy kiesett versenyző visszakerüljön a mezőnybe, ezzel új esélyt kapva akár a végső győzelemre. Horváth Boldival éppen ez történt: a fiatal énekes Pély Barna betegsége miatt tért vissza a képernyőre múlt vasárnap.
  • Szerző: Doris

Tévétörténelmi pillanatnak lehettek szemtanúi múlt vasárnap a TV2 nézői. Az egész kora délután kezdődött, amikor Pély Barna bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, és bár a tünetei nem súlyosak, egy darabig biztosan nem vesz részt a Sztárban Sztárban. Sokáig rejtély volt, hogy ki lép fel helyette, este azonban kiderült, hogy a harmadik élő show-ban búcsúzó Horváth Boldié az új esély.

Fotó: Végh István / Bors

Az énekes beugrása bravúrosan sikerült, annak ellenére, hogy mindössze néhány órája volt, hogy felkészüljön Curtis ikonikus dalából, a Lehetne újra februárból. Boldi a maximális 40 pontot zsebelte be a zsűritől, sőt, a nézők tetszését is elnyerte, így megnyerte a negyedik élő show-t.

A megtudta, a TV2 a továbbiakban is számít Boldira. Pély Barna rajongóinak sem kell azonban aggódniuk: az énekes esélyes lehet a visszatérésre, ha állapota engedi.

„Vasárnap esti szereplésével Boldi ismét teljes értékű versenyzője lett a Sztárban Sztár mezőnyének, így csak abban az esetben távozik a műsorból, ha a nézőktől ő kapja a legkevesebb szavazatot. Barna visszatérése az egészségi állapotának függvényében alakul majd, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást” – áll a TV2 sajtóosztályának a közleményében.

A megkereste Horváth Boldit, aki természetesen örül az új lehetőségnek, de azt semmiképp nem szeretné, ha a visszatérésével bárkit is megsértene.

„Egyrészt örülök, hogy újra a csapat tagja lehetek, másrészt át kellett gondolnom a dolgokat. Úgy biztos nem vállaltam volna a további megmérettetést, ha tudom, Barna miattam nem térhet vissza. Az nem lett volna fair. Ha rajtam kívül álló okok miatt nem folytathatja, az megint más helyzet. Egy biztos, egyszer már kiestem, amit elfogadtam. Semmiképp sem szeretném, ha a visszatérésem rosszul érintené a többi versenyzőt, vagy akár a nézőket. Most csak a következő feladatra koncentrálok, Presser Gábor bőrébe bújok” – nyilatkozta lapunknak Boldi.

Koronavírus-teszten esnek át a versenyzők

Miután kiderült, hogy pozitív lett Pély Barna koronavírus-tesztje, sajnos felmerült a gyanú, hogy a stábból esetleg többen is megfertőződtek. A versenyzők és a stábtagok ezért a napokban koronavírus-teszten esnek át.

 

És ezeket olvastad már?