SHOWBIZ

Titokban végig jóban maradtak: újra összeállhat Majka és Curtis

Öt hónap hallgatás után törte meg Majka a csendet Curtisszel kapcsolatosan. A rapper nem csak azt vallotta be, hogy a nyilvánosság előtt zajló balhék ellenére titokban valójában mindvégig tartotta a kapcsolatot barátjával, de a jövőt illetően el is szólta magát!
  • Szerző: Ripost

Meglepő őszinteséggel nyilatkozott Curtisszel való viszonyáról Majka péntek reggel, a Mokka riporterének. A rappert eredetileg a hétvégi koncertje miatt kapták mikrofonvégre, ám ezúttal a Curtisszel kapcsolatos kéréseket sem hárította el.

Így derült ki, hogy míg a nagy nyilvánosság számára úgy tűnt, végérvényesen összevesztek, a színfalak mögött egészen más történt.

"Az az igazság, hogy Attilával az elmúlt hónapokban egyfolytában tartottam a kapcsolatot. Az, hogy a média ebből mit mutatott meg, vagy ő ebből mit írt ki a Facebookra, azt sok minden másnak betudtam" - fogalmazott Majka. 

A beszélgetés ennél a pontnál érdekes fordulatot vett: Majka arról kezdett beszélni, mennyire szeretné, ha Curtis meggyógyulna, és a hatvannapos rehabilitáció során sikeresen leszokna a kábítószerről.

Ennél a résznél azonban a rapper elszólta magát: bár augusztusban úgy tűnt, soha többé nem állnak már együtt színpadra, most kiderült, Majka visszafogadná a barátját, amennyiben Curtis nem kábítószerezik többé.

"Én már sokszor hallottam tőle azt, hogy ő meg fog gyógyulni. Ha most elindul azon az úton, hogy tényleg meg akar gyógyulni, akkor én ennek rettenetesen örülök. Egy embert a tettei minősítenek, nem a szavai.

Mondani mindent lehet, de én szeretném a legjobban, hogy meggyógyuljon, mert nekem az életben nem lesz a színpadon olyan partnerem, mint az Attila volt.

Nagyon örülnék neki, ha kilábalna ebből. Nem a zenekarunk és a közös barátságunk miatt, hanem hogy az élete rendbe kerüljön" - mondta el a rapper.

Mindezeket Curtis szavai is megerősítik. Néhány napja, mielőtt elvonóra ment, egy rajongói hozzászólásban arról írt, hogy a jövőben láthatják majd őt Majkával.

Ezek alapján biztos, hogy a döntés már Curtis kezében van: ha erőt vesz magán, és képes végigcsinálni a testileg és lelkileg is megterhelő elvonókúrát, Majka tárt karokkal várja vissza, a karrierje pedig újra szárnyalhat majd.

Rossz emberek veszik körül

Az interjú egy másik sokat mondó pontján Majka arról beszél, hogy Curtis függőségéről az úgynevezett barátai is tehetnek, akik egyre mélyebb gödörbe rángatják a rappert.

"Remélem, rájön, hogy azok az emberek, az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, mennyire károsak rá! Neveket is tudnék mondani, nagyon sokat, de sajnos nincs elég idő erre itt, reggel. Az ember ezt magában tartja folyamatosan, mert nem akar belőle hype-ot csinálni, nem akar a média elé cafatokat dobálni. Annyi minden van pedig, amit lehetne mesélni! De az objektív és fontos információkat nagyon kevesen ismerik!" - jelentette ki a ingerülten Majka.

És ezeket olvastad már?