SHOWBIZ

Itt az igazság: Szarka Ákos elárulta, mi volt közte és Franci között

Szarka Ákos és Szabó Franciska nagyon közel került egymáshoz az elmúlt hetekben. Most kiderült, mi az igazság.
  • Szerző: Ripost

Szarka Ákos és Szabó Franciska nagyon közel került egymáshoz az elmúlt hetekben, nem csoda hát, hogy a nézőket is foglalkoztatta, mi lehet a két Bajnok között. Most, hogy Ákos kiesett a játékból, tisztázta a róluk szóló pletykákat is.

Szarka Ákos mindent megtett a győzelemért, de nem sikerült neki a bravúr

Szarka Ákos mindent megtett a győzelemért, de nem sikerült neki a bravúr (Fotó: TV2)

„Abszolút nem volt több köztünk barátságnál. Ő egy nagyon jó csapattárs lett, nagyon sokat tudtam tőle tanulni. Én hoztam ide a sporttudomány és a mozgáselemzés részt, ő pedig a sportpszichológia részt. A küzdősportból adódóan óriási rálátása volt ilyen dolgokra, és ezt nagyon jól tudtuk kamatoztatni, és én is rengeteget tanultam belőle” – fogalmazott a Bajnok.

Francit megviselte Szarka Ákos távozása

„Nagyon közel engedett magához, és megláttam egy olyan ragyogó oldalát... Főleg, amikor lesérültem. Ennyire aggódónak még sosem láttam. A párbajon pedig most olyan küzdőszellem volt benne, hogy egy igazi harcosnak tűnt a pályán. Persze a külső eddig is megvolt hozzá” – vallotta be Franciska, majd hozzátette: reméli, hogy Ákos nem kudarcként éli meg a kiesését, hiszen csodálatosan küzdött az utolsó másodpercig.

„Valójában még nem igazán fogtam fel, hogy Ákos nincs közöttünk. És nem is lesz. Nem nagyon tudtam belegondolni, milyenek lesznek az elkövetkezendő napok nélküle... Az biztos, hogy nagyon fog hiányozni” – árulta el Franci.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?