LOVE

Szerelem az Exatlonban: kiderült, mi az igazság

Sok rajongó fantáziáját foglalkoztatja, hogy milyen kapcsolat lehet a versenyzők között, akik látványosan közelebb kerültek egymáshoz. Csak barátság, vagy szerelem az Exatlonban?
  • Szerző: Ripost

Sok Exatlon rajongóban felmerült már a kérdés, hogy egy-egy versenyző között talán több is lehet, mint barátság: nevezetesen szerelem az Exatlonban. A legtöbben talán Szabó Benő és Kőnig Anna, illetve Szabó Franciska és Szarka Ákos kapcsolatán gondolkoztak el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunk azonban kiderítette, mi a teljes igazság.

Az Exatlon Hungary harmadik évadában többen is közelebb kerültek egymáshoz. Sokak között erős barátság szövődött

Az Exatlon Hungary harmadik évadában többen is közelebb kerültek egymáshoz. Sokak között erős barátság szövődött
Fotó: TV2

Búzás Dóri és Kővári Viktor

Viktor, ahogy megérkezett a Kihívók közé egy percig sem tagadta, hogy Dóri bizony felkeltette az érdeklődését. Az irodavezetőként dolgozó fiú ezt megpróbálta a lány tudtára adni, egyre közelebb is kerültek egymáshoz.

„Nagyon tetszik a személyisége, amilyen ő maga, ahogy a pályán viselkedik, meg azon kívül. Lelkileg is passzol, nagyon jókat szoktunk beszélgetni, ő áll hozzám itt a legközelebb. Mindig is tetszettek a mosolygós, spor­tos lányok” – árulta el korábban Viktor, ám úgy tűnik, kettejük kapcsolata megrekedt egy szinten, inkább barátként tekintenek egymásra... Ráadásul a Kihívók úgy vették észre, hogy Viktor már másfelé kacsintgat.

Szente Gréta és Kővári Viktor

Ferenc Vivi és Kőnig Anna az utóbbi időben észrevette, hogy Viktor kivetette a hálóját az egyik újonnan érkezett versenyzőre, Grétára. A lányok ezt részletesen meg is vitatták a faházban.

„Dórival nem lett belőle semmi, az a szál ott megszűnt. Viktor most új vizekre evezett. Barátkozik, ismerkedik, akivel lehet. Lehet, hogy csak egy jó kis barátság kezdete, de ki tudja, mi lesz még ebből. A Viktor egy bika” – viccelődött Vivien.

Kőnig Anna és Szabó Benő

A két Kihívó nagyon közel került egymáshoz az elmúlt hetek alatt, érzéseiket pedig egyáltalán nem titkolták. Nem csoda, hogy Annát nagyon megviselte, miután Benő kiesett a játékból. A fiatal versenyző elárulta, a továbbiakban is szeretné majd tartani a kapcsolatot Annával, hiszen nagyon jó barátság alakult ki közöttük. Sőt, szeretné megismerni a lány párját is majd.

„Biztos vagyok benne, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot Annával. Ha hazaér, és békén hagyják egy kicsit a rajongók, akkor az lesz az első, hogy meglátogatom. Megismerem a kutyáját, és remélem a barátját is bemutatja.”

Szabó Franciska és Szarka Ákos

A Bajnok az elmúlt napokban nagyon közel került Francihoz, hiszen ahogy mindenkit, őt is megérintette a lány balesete. A legtöbben talán itt kezdtek el találgatni, hogy kettejük között több is lehet, mint barátság, azonban Ákos tisztázta a helyzetet.

„Francira ugyanúgy csapattársként tekintek, de ott van az a plusz, hogy hasonló korosztály vagyunk, emiatt sok mindent hasonlóan látunk, vagy éppen hasonló dolgokat éltünk meg. A balesetnél egyértelműen megmutatkozott, hogy komoly érvágás lenne, nekem és a csapatnak is, ha esetleg elveszítenénk Francit” – mondta lapunknak a Bajnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?