SHOWBIZ

Súlyos betegségéről vallott a magyar színésznő: pokoli fájdalmai voltak

Für Anikó kórházba is került. Most ismét visszatért a színpadra.
  • Szerző: Ripost

Máris színpadra állt Für Anikó, aki április elején került kórházba gerincsérvvel. Akkor több fellépését is le kellett mondani, mert a színésznőnek pokoli fájdalmai voltak. Azóta szerencsére jobban van, visszatért a munkához is. 

"Köszönöm szépen, már jobban vagyok. Újra dolgozom, szerencsére már lehet, bár kímélnem kell magam, és persze sokat pihenni" – mondta a Blikknek a Jászai Mari-díjas színésznő, akinek jólesett a sok érdeklődés.

"Sokan aggódtak értem, amit köszönök is, de a továbbiakban szeretném egyedül megélni a betegségemet" – fogalmazott a művésznő. Korábban maga Für mesélt arról, mi történt vele.

"Egy rossz mozdulat miatt volt az egész. Nagy fájdalmam volt, hamar ki is derült, hogy porckorongsérvem van. A helyzethez képest már jobban vagyok, és szeretnék minél hamarabb újra színpadra állni" – mondta április elején a lapnak. Szerencsére gyorsan sikerült felépülnie . Az Örkény Színházban, amelynek társulati tagja, már nagyon várták őt vissza.

"Nagyon örülünk, hogy Anikó máris munkába állt, nem kell előadást lemondani a betegsége miatt, és beugrót sem kell keresnünk a helyére" – mondta a színház sajtósa, Veszprémi Judit. Bár a budapesti színházban már dolgozik, korábban lemondott előadásának még nincs új időpontja.

"Örömmel hallottuk, hogy a művésznő jobban van. Azt sajnáljuk, hogy még nem adott nekünk új időpontot, hogy mikor tartaná meg az elmaradt önálló estjét. Attól tartok, hogy ez már szeptemberre csúszik, de bízunk benne, hogy akkor is nagy lesz iránta az érdeklődés" – nyilatkozta Kiss Edit, a Szegedi Dóm Látogatóközpont vezetője.

A Blikk úgy tudja, a színésznő a kórházi kezelést követően gyógytornára jár, valamint a munka mellett próbál pihenni. Mivel imád sétálni, azt továbbra is ajánlja neki az orvos.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?