SHOWBIZ

Rosszul lett az Exatlon sztárja, ezért hagyta ki a Nemzetek Viadalát

Novák Zalán nagyon rosszul viselte, hogy nem léphet pályára a mexikóiak ellen.
  • Szerző: RIPOST

Hétfő este rendezték meg az Exatlon Hungary első nemzetközi csatáját, ahol a magyar csapat a mexikói válogatottal mérhette össze az erejét. A Bajnokokért és a Kihívókért egy ország izgult, ám hiába tettek meg mindent a győzelemért, 10:5-re alulmaradtak ellenfelükkel szemben. A magyarok esélyét nagyban befolyásolhatta, hogy a mezőny egyik legjobb statisztikájával rendelkező játékosa, Novák Zalán nem tudott részt venni a viadalon, ugyanis a betegség ledöntötte a lábáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

A Kihívó a versenynap reggelére belázasodott, és bár nagyon szeretett volna pályára lépni, az orvosok és a társai tanácsára inkább kihagyta a küzdelmet. Zalán rendkívül csalódott volt, hiszen a betegsége miatt nem tudta megvalósítani az álmát, hogy nemzeti színekben képviselhesse hazánkat.

„Nagyon összetörtem, amikor megtudtam, hogy nem állhatok ki és nem képviselhetem Magyarországot. Egész életemben sportoltam, de valahogy sosem sikerült oda eljutnom, hogy az országot képviselhetném. Éppen ezért örültem ennek a lehetőségnek, amikor Laci bejelentette, és ezért lett volna nagyon fontos, hogy rajthoz álljak, de a betegség közbeszólt” – mondta a -nak Zalán. Az, hogy a Kihívó a továbbiakban pályára léphet-e, kiderül az Exatlon keddi adásából.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?