SHOWBIZ

Összebalhézott Cinthya Dictator és a szerelme a Love Bistro forgatásán

Már rögtön az első versenynap próbára tette a Love Bistro a versenyzőit! Cinthya Dictator és Molnár Tamás például a máglyarakás miatt veszett össze.
  • Szerző: Ripost

Hétfő este startol a TV2 formabontó gasztro-realityje, a Love Bistro, amelyben többek között Cinthya Dictator és Molnár Tamás is fakanalat ragad az év bistro tulajdonosa címért és az 5 millió forintos fődíjért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorban összesen 18 sztárpár méri össze a tudását, és már rögtön az első héten igazán erős mezőny állt össze. Tamásék mellett Eke Angéla és Budavári Balázs, Tücsi és Sofron István, Papp Szabi és Eszter, Polgár Tünde és Polgár Árpád, illetve Valkó Eszter és Radócz Péter bizonyíthat a konyhapult mögött az első elődöntő héten.

Fotó: TV2

Ám a sztárok már rögtön az elején nehézségbe ütköztek, a bemutatkozó főzés jócskán tartogatott meglepetéseket és feszült pillanatokat, ami csak fokozódott a műsor során.

A pároknak a második feladatban máglyarakást kell készíteniük, ám csak a fiúk dolgozhatnak, a lányoknak irányítani kell őket a megírt recept alapján. Úgy tűnik, Cintiék hiába készültek a forgatások előtt, a konyhában nem sikerült közös nevezőre jutniuk: mondhatni háborús övezetté vált a stúdió, hiszen míg Cinti a saját ösztöneiben és tudásában bízva irányította volna Tomit, ő azonban szívesebben követte volna a kapott receptet.

„Alapvetően Tomival nagyon harmonikus a kapcsolatunk, viszont a konyhában elszabadul a pokol. Más az ízlésünk, máshogy főzünk, ebből pedig akadnak nézeteltéréseink. Eléggé temperamentumosak vagyunk, ezért ilyenkor nem igazán tudjuk kordában tartani az érzelmeinket. Otthon a konyha az én területem, de bevallom, a forgatások óta nem főzök, inkább étterembe megyünk vagy rendelünk valamit” – kezdte a -nak Cinthya, majd hozzátette: a veszekedések mellett remekül kiegészítették egymást, pont ahogy az élet más területein. Egymás támaszai voltak, így tudtak átlendülni a kritikus pillanatokon.

„Mindketten sokat készültünk, és a veszekedések mellett segítettük is egymást. Nekem hatalmas biztonságérzetet adott, hogy Tomi mellettem volt, hiába vagyok rutinosabb a konyhában. Én például a recepteket képtelen vagyok megjegyezni, viszont Tomi szivacsként szívja magába az információkat. Kiegészítettük egymást, szerintem a mi erősségünk ebben rejlett” – mondta Cinthya. Hogy a párosnak hogyan sikerült a máglyarakás, az a Love Bistro ma esti epizódjában kiderül a TV2-n!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?