SHOWBIZ

Örömteli bejelentés, visszatérhetett a csapatához az Exatlon sztárja

A Kihívók végre fellélegezhetnek.
  • Szerző: ripost

Bokasérülése után végre visszatérhetett a csapatához Deres Ádám! A Kihívó még múlt héten, a mexikói összecsapás előtt sérült le, az orvosok pedig kényszerpihenőre ítélték. Ma este azonban ismét bizonyíthat a végjáték második fordulójában, a Kihívóknak pedig nagy szükségük is lesz rá, hiszen a múlt heti első fordulót a Bajnokok nyerték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nagyon jó érzés, hogy a végjáték második fordulóján a csapattal lehetek, már nagyon versenyezhetnékem volt annak ellenére, hogy azért nem száz százalékos még a bokám. Az Exatlon azonban nem engedi, hogy ne száz százalékon teljesíts – ahogy Laci megfújja a sípot, minden fájdalom megszűnik és teljes erőbedobással megy az ember, ösztönösen és automatikusan. Igyekszem persze figyelni a bokámra, be van fáslizva még, kap attól egy plusz tartást, de fontos ez a nap a csapatnak” – kezdte a -nak Ádám, aki a bevallása szerint egy kicsit aggódik, hogy a futamok alatt rásérülhet újra a bokájára, azonban a csapatáért kész vállalni a kockázatot.

„Nyilván bevillan az ember fejébe, hogy akár egyetlen apró mozdulat és rásérülhetek újra, amitől még rosszabb lehet a helyzet. Ez a sérülés is kockázattal jár, érzem, hogy húzódik a bokám, de ez egy olyan kockázat, amit úgy érzem, most vállalnom kell” – fogalmazott a Kihívó.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?