SHOWBIZ

Óriási örömhírt jelentett be a TV2, Ördög Nóra nagy kihívás előtt áll

Egy biztos: tapasztaltabb tévésre nem is bízhatták volna ezt a feladatot.
  • Szerző: Doris

Megtisztelő feladatot kapott a TV2-től Ördög Nóra!

Idén ugyanis a TV2 Csoport prémium filmcsatornája hozza el a hazai filmrajongóknak az Oscar-gálát, az élő közvetítés háziasszonya Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 24-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig, de a vörös szőnyeges bejelentkezés már 00:30-tól kezdetét veszi. 

Már nem kell sokáig izgulni, hamarosan kiderül, mely színészeknek és filmes alkotásoknak ítéli oda az Akadémia bizottsága 2019-ben az Oscar-szobrokat. Itthon a vörös szőnyeges bevonulással egy időben indul az élő közvetítés a Moziverzumon. A műsor ideje alatt folyamatosan érkeznek majd a stúdióba Nórához a vendégek. Így például Balázs Ádám, a Testről és lélekről és az Oscar-díjas Mindenki című filmek zeneszerzője; Borbély Alexandra színésznő; Árpa Attila színész, rendező, producer, forgatókönyvíró; Tóth Barnabás, a Susotázs című film rendezője és Sármán Nóra divattervező is. A stúdióban az Oscar-gála hazai szakértője Dudás Viktor lesz. 

A különleges estére a Moziverzum egy egész héten át segíti a ráhangolódást – február 18-tól jön az Oscar-díjas filmek hete. Többek között olyan mozikból válogathatnak a nézők, mint például a Forrest Gump, a Gettómilliomos, a Spotlight: Egy nyomozás részletei vagy a Kémek hídja. A családi filmek közül pedig érkezik a Shrek, az Egyiptom hercege, az E.T. - A földönkívüli és további közönségkedvencek. Az Oscar-díjas filmek mellett, az animáció szerelmeseinek is kedveskedik a csatorna, szombaton és vasárnap az Így neveld a sárkányodat 1. és 2. része lesz látható. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?