SHOWBIZ

Óriási bejelentést tett Curtis, vajon mit szól ehhez Majka?

Az újpesti rapper nem tett lakatot a szájára!
  • Szerző: Doris

Hiába a kínos kokainbotrány és a különválás Majkától, úgy tűnik, hogy Curtis szekere megállíthatatlanul fut tovább, sőt, talán még jót is tett neki, hogy napokig szerepelt a címlapokon.

Az újpesti rapper tele van tervekkel, új lemezre készül, és bizony egy zenésztársat is talált magának - írja a Nők Lapja Café.

"Tele vagyok tervekkel, nem áll meg az élet az ősszel sem. Megkezdődtek a munkálatai az új lemezemnek, amit nem mással, mint Emilióval közösen tervezek. Nemrég közös dallal rukkoltunk elő, de egy közös lemezt is tervezünk. Bár csak 4-5 éve vagyunk barátok, nekem ő olyan, mintha a testvérem lenne. Mindig számíthatunk egymásra, és nemcsak zeneileg, de emberileg is teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Egy barát minden körülmények között barát kell hogy maradjon. Tudom, hogy benne soha nem fogok csalódni, és ő is számíthat rám bármikor. Jövőre egy zenekaros turné is a terveim között szerepel, így már most gőzerővel dolgozom azon, hogy 2019-ben minden tervem és elképzelésem valóra váljon"

- jelentette be Curtis a Sláger TV és a Sláger FM közös partiján.

De vajon mit szól ehhez Majka?

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?