SHOWBIZ

Sztárdömping a Ninja Warriorban: Vajon ki lesz a legjobb?

A Ninja Warrior egy különleges adással is készül a nézőknek. Csütörtök este hírességek állnak rajthoz, hogy megmutassák, mire képesek.
  • Szerző: Ripost

Ezen a héten már a középdöntőkkel folytatódott a Ninja Warrior Hungary, és napokon belül az is kiderül, kik lesznek a TV2 szuperprodukciójának döntősei. Európa legnagyobb Ninja Warrior pályáján azonban nem csak a mindenre elszánt versenyzők küzdenek meg egymással a héten, hanem huszonegy bátor híresség is kipróbálja magát a nem mindennapi akadályokon.

Harcba száll többek között Csollány Szilveszter, Katus Attila, Molnár Andrea, Szabó Ádám, az Exatlon Hungary győztese, Dr. Busa Gabriella, Szegedi Ferenc „Fecsó” és Ungvári Miklós. A tét sztárok számára is jelentős, hiszen a Ninja Warrior Hungary csütörtöki VIP adásának győztese továbbjut a verseny pénteki döntőjébe.

Fotó: TV2

Ungvári Miklós meglepődött a versenytársain

„Nagyon szuper hangulatban telt a verseny, jó kis társaság gyűlt össze! Sajnos annyira nem volt időm készülni rá, mivel nem igazán tudtuk, hogy mi vár ránk. Egy-két sportolótársamról gondoltam azt, hogy ők kemény ellenfelek lesznek, de elég komoly meglepetések is értek. Olyanok szántották fel a pályát, akikről nem is gondoltam volna, hogy erre képesek. Másrészről pedig akiket a legjobbak közé vártam, ők nem voltak ott” – mondta el Miki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?