SHOWBIZ

Nehezen viseli a vereséget: kitálalt a forgatásról a TV2 sztárja

Kiélezett versenyben maradtak alul a Kihívókkal szemben Ungvári Miklósék, így ismét a táborba kényszerültek.
  • Szerző: sv

Az Exatlon Hungary hatodik adása is rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára, hiszen a Bajnokok csapata Miló Viki nélkül, de már Gyarmati Pankával vágott neki a versenynek, ám még így sem sikerült győzniük. Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó és Bereczki Krisztián kétszeres világbajnok testépítő szerint azonban még semmi nincs veszve.

„Én győzni akarok, úgy megyek neki a pályának minden egyes alkalommal, hogy tudjam a csapatot húzni, segíteni, nos ez hol sikerül, hol nem.

Látom, hogy egy-két csapattársam néha gyengébben teljesít, de nekem is volt olyan napom, amikor nem tudtam pályát nyerni.

A csapat - az eredménytől függetlenül szerintem jó” – mondta Ungvári, akit elmondása szerint nagyon bántott, amikor nem sikerül neki győznie a versenyben. Miklós úgy érzi, hiába nem nyertek eddig, az esély az folyamatosan megvan, és a csapattal próbálják a legjobb formájukat hozni.

Bereczki Krisztián is hasonlóan vélekedik a játékról, úgy érzi, hogy a Kihívók inkább a szerencsének köszönhetik a győzelmeiket.

„Külső szemlélőként tényleg egyszerűnek tűnt, de belülről látva embert próbáló a verseny. Amikor veszítek kettős érzések vannak bennem. Nyilván nem csak magamnak szeretnék nyerni, hanem a csapatnak is. Megvisel lelkileg és rosszul érint nagyon.

De ami miatt elszakad a cérna nálam, az az étel.

Nem tudok úgy, és annyit enni, amennyit szeretnék, minden mást kibírok, hisz alapból én 5-6-szor eszem otthon, az hiányzik" - mondta a %% -nak a testépítő.