SHOWBIZ

Négy érdekesség, amit te sem tudtál Gábor Zsazsáról!

A fél világ gyászolja a hírességet, aki internet és modern technika nélkül lett a semmiből sztár!
  • Szerző: Ripost

1. Remek szakácsnő volt, és vendégszeretetét a szomszédjai is élvezhették. Telekszomszédjával, Ronald Reagan egykori amerikai elnökkel például olyannyira jóban volt, hogy hetente akár többször is áthívta őt és a feleségét ebédre. Reagan ugyanis odáig volt a magyaros pörköltért, amit Zsazsa számtalanszor örömmel el is készített neki.

2. „Mindegy, hogy mit, csak írjanak rólam!” – mondta mindig Zsazsa, és eszerint is járt el. Igaz, ez nem volt túl szerencsés viselkedés, amikor a rendszerváltás utáni első magyar szépségkirálynő öngyilkos lett. Molnár Csilláról ugyanis akkor még vőlegényével, Frédéric von Anhalt herceggel együtt elhíresztelték, hogy Csilla reménytelenül szerelmes volt a hercegbe, sőt, teherbe is esett tőle. Mindezt Zsazsa jó viccnek tartotta, a magyarok viszont felháborodtak a tapintatlan hazugságon, hiszen Csilla és Anhalt herceg között sosem volt szoros a viszony.

3. 1956-ban Zsazsa már réges-rég Amerikában élt, a forradalom hírére viszont azonnal Bécsbe utazott. Úgy döntött, kimenti a veszélyessé vált Budapestről az itt élő rokonait, ezért teherautót küldött értük. A kedves gesztus ellenére azonban a rokonok nem mentek, úgy döntöttek, inkább Pesten maradtak.

4. Zsazsa három napot töltött börtönben és 120 óra közmunkát kellett teljesítenie, miután felpofozott egy rendőrt Kaliforniában. Tette ezt azért, mert a törvény őre megállította őt, miután autóján lejárt a műszaki.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?